it's x-mas.

tjena mellan bena!

sitter just nu hos låtsaskussarna i hallstavik (norrtälje). dem sitter o spelar något frågespel bakom mig o skrattar o gapar, sjukt kul. Ja som ni ser e kl över 12 nu och så nu är de jul, så god jul på er alla, hoppas ni får en riktig trevlig jul!


just nu så saknar jag min baby sååå mycket, han slutar jobbet nu så ska väl se om man får tag på honom, min älskade älskling.

nej nu pallar jag inte skriva mer, ville bara hälsa er alla en god jul!


höhö.

haha gud va roligt, kollar på bingolotto o så sitter dagens gäster o läser dikter (julklapps rimm) de har läst och en av dem läste en som en kille hade skrivit till sin mamma. han har nämligen gett sin mamma en matlagningskurs som julklapp.. den här;

din mat smakar usch
här får du en kurs
äntligen får vi en god jul

haha den är så jävla klockren!!my boy.

måste bara säga att jag har världens finaste älskling
han är den som jag älskar mer än allt annat
vi har ett band som aldrig kan förstöras
jag älskar dig baby, nu och föralltid

1/5-O8jow <3

Jowel Kayrouzäääälskliing, jag saknar dig så sjuukt mycket!
vi sa föralltid och så ska det va, ellerhur?
älskar dig jow <3
i say i little prayer.den absolut finaste låten som finns. den är såå bra, får gåshud varje gång jag lyssnar på den och Alice sjunger den så grymt bra!
love BIG TIME!loveu.

När du kramade om mig så som bara vissa människor kan.
Tog upp min blick kolla mig i ögonen och sa att du älskade mig.
Den känslan jag fick går aldrig att beskriva.


how gay are you?

gjorde ett litet test för att muntra upp mig sj denna tråkiga dag.(nett är då jag) haha 43% gay, alltså en helt vanlig hetro-tjej.

du kan sj göra testet här.. how gay are you? (;

(nonii, om du gör testet får du lätt 100% så frågan är..är det ngn idé att du ens gör testet? :P)glömmer dig aldrig.

Jag önskar jag kunde gå tillbaka till
första gången jag såg dig, första gången du såg rakt in i mina ögon,
den där känslan får man bara en gång. Tack för allt
jag älskar dig.it's all fucked up.

sorry för en fuckad uppdatering, har ju ingen dator hemma så kan inte uppdatera så ofta o när jag väl sitter vid en dator pallar jag inte skriva alls.

Idag är jag (läs:ARG!). tvingade mig sj att gå upp kl 7 för att hinna till lektionen 8.40 o när jag väl kommer till skolan är lektionen inställd! inte vilken lektion som helst utan en 2 timmar o 30 minuters lektion! så nu sitter jag här o surar..jag menar, vem skulle inte flippa ur då?! kunde lika gärna ha stannat hemma och sovit! USCH!

annars har det inte hänt så mkt..bara tråk saker, tjaffs o bråk o skit. vissa stunder vill man bara fly, fly från allt o alla, speciellt kärleken. kärlek är det finaste som kan uppstå mellan två lr flera personer men även de smärtsammaste. kärleken har verkligen slagit mig ner på marken, har legat kvar, hjälplös en lång tid men lyckades ta mig upp o ta nya steg igen, men nu känner jag att kärleken kommer slå ner mig igen..vet inte vad jag ska göra. kärleken platsar inte in i min värld. så fort den kommer in i mitt liv tar den död på mig. ger upp hoppet snart..men jag ska kriga för att det ska funka mellan (.....) o mig.

nej nu ska jag sitta o förtsätta sura, skriver här då o då.