Speedway

heeey babes! haft en bra daag? jag har haft en sjukt tråkig dag men det kan bero på att jag vart så trött o det har varit överdrivet varmt ute! fan va jag hatar när det är så jäkla varmt ute! har även tvättat idag, tråååk!

anyway, sitter just nu o kollar på speedway på kanal plus sport, låtsas kussen är med o kör för hans lag Rospiggarna, hoppas dem vinner! ni kan besöka hans hemsida här, kolla på bilder o läsa om honom :)


jonas :)



I'm too sexy

när jag solade hos nonii häromdagen så fick jag lite besök..men varje gång jag skaka bort den så kom den helatiden tillbaka, snacka om kåt fjäril!


ofta man får en fjäril som står o juckar mot en!

That's how you make me feel.


Finns det någon finare låt?

Tisdag

godmorgon alla kära läsare, har ni sovit gott?? jag känner att jag inte riktigt har sovit ut tillräckligt så ska nog ta o vila upp mig någontimme under dagen hehe. så, vad händer annars idag då? jag ska nog inte göra så mycket, ska bara ta det lugnt, känns som att jag inte vart hemma på evigheter så det blir nog bara en slapp dag. såg att det skulle bli ca 29 grader idag..då kan ni ju glömma att jag ska dra ut haha.

jag ska försöka se till att ladda upp fler bilder i bloggen, tror verkligen att det behövs! måste bara skaffa en bra kamera först eftersom att min mobil kamera (3.2 mp) suger, hatar den verkligen! men men, bilder kommer iaf inom kort!

BTW, jag kan inte sluta lyssna på Chris Brown - With you 
jag har nog aldrig gillat någon låt så mycket som jag gillar den låten och när jag även lyssnar på den låter kommer det upp massa roliga minnen!

nej nu väntar Geisha chokladen haha, morsan vann ju 2000g på grönan i söndags :P

pussis

do it!

Följ min blogg med bloglovin

Grönalund 09 <3

heej babes! hur mår ni?? själv är jag sjukt trött efter allt åkande o gående igår på grönan, men gud så kul det var! åkte allt förutom frittfall och insane (tror jag) haha o de jag åkte mest var pop expressen. åkte aldrig insane men nonii gjorde det o vet ni vad hon sa när hon kom ut? "fyfan va smart du är när du sa att du inte vill åka den!!!!!!! jag har aldrig åkt något som är så läskig som den här, ALDRIG MER!" hahah fan va jag garva :D den är ju riktigt äcklig, fyfan.

anyway...dagen börja med att jag o nonii drog från enköping till sthlm kl 12, kom fram till grönan runt 1 o så köpte vi åkband o sådär sen drog vi runt o åkte som galningar. Nonii tving mig o åka katapulten o fy va läskig haha men det va sjukt roligt! åkte som sagt pop expressen massor med gånger. Fanns en kille som va "dj'n" där i pop expressen, Elias hette han o han va helt underbar! jäkligt skön o go kille alltså! blev bästis med honom haha! o den låt dem spelade mest var Svennebanan o gud va jobbigt det var! när Elias fråga om han skulle spela Svennebanan igen skrek jag "NEEEEEEEEEEEJ!" haha o han sa att han skulle spela den med extra mycket banan o bla bla haha sötnosen! men han spelade såklart en annan låt (thank god!) sen när vi åkte pop expressen för sista gången några minuter innan stängning bad jag honom att spela hans favorit låt o då frågade han mig om jag visste vilken hans favorit låt var o kan ni gissa vilken låt jag sa? Svennebanan så klart! men nepp, det var det inte, han sa att han gillade Chris Brown o då blev jag glad o bad honom spela den låt han gillar mest åt mig o vet ni vilken det vaar? WITH YOU! faaan blev helt kääär, älskar den låten o jag sjöng med hela låten o när man kommer till den delen av låten där han sjunger "with you, with you, with you, with you, with you, girl" då pekade jag och Elias på varandra :D sööötaste! ville fan inte att den kvällen skulle ta slut! men tyvärr så stängde dem kl 22:00 :/ men men, får hoppas att man får se honom någon annan gång jag drar dit hihi.

efter grönan så drog jag o nonii till Fridays i kungsan, satt på uteserveringen o tog en drink sen drog vi hem till mig, fick ta nattbussen eftersom att tåget slutat gå så vi va väl hemma strax efter 1 o vi va helt döds trötta så vi somna typ direkt.

om jag ska sammanfatta hela dagen så var det en riktigt lyckad dag!



min o Elias låt <3

pussis

Oh happy day!

ååååååh! igår va bästa dagen fyfaan!
berättar om det senare, måste dra nu, ska till s-tälje med nonii!

WITH YOU, ELIAS! <3  BÄSTA!

pussis

Söndag, schteeek!

godmorgon godmorgoon!
är det ens någon själ som är vakna nu? haha
själv har jag legat o stekt i solen 1 timma o gud vilken skillnad på hudfärgen nu! jissies så de kan gå haha, o nu har då nonii vaknat också så nu ska jag ta o hoppa in i duschen sen käka frulle o sen blire de o ta tåget hem till sthlm kl 12 igen sen blir de grönan :)

hör av mig senare, blir nog på kvällen. ha en bra dag allihopa!! pussis

I don't wanna die!

tja tja alla nattugglor!
ligger o pillar på min design o så..gosh va förvirrande! men jag ska tamef*n klara det! fast de kommer ta sin tid hehe :P

just nu ligger nonii o sover som en söt liten gris haha, jag ska också ta o sova snart, ska (läs:försöka) ta mig upp kl 8 för o sola någon timme sen duscha innan jag o nonii drar till sthlm, vi ska nämligen till kära Grönan! har inte varit där på evigheter! ska även ta med min lilla familj fast jag o nonii kommer nog va de enda som åker haha, kommer springa runt som galningar..får se om jag vågar åka  den nya Insane! den ser så läskig uut ;( man snurrar ju för i helvette upp o ner o allt! kommer fan dö om jag åker den, o jag som hatar allt som åker snabbt rakt ner! då kan ni väll gissa hur mycket jag älskar frittfall? haha, åkt den en gång o ALDRIG mer, fyfan, usch, blää!


nej usch, nu vill jag inte åka till grönan längre, buhuu ;(

nu ska jag dra o lägga mig, skriver mer imorgon (idag). kanske hinner blogga innan vi drar men om jag inte gör de så skriver jag då jag kommit hem, efter grönan då allts..om jag nu överlever!

natti! pussis

Vattenpipa..chill!

yo yo what's crackin'?? haha leker lite gangsta här you know ;)

jag o nonii är ensamma hemma så nu blir det vattenpipiiiiish!
skit kul o se när as mycke rök kommer ut ur munnen hahah!



yummy!



C ya later! pussis

Ny design på G

har som ni ser återställt designen till Fashion, ska fixa en ny desig o de kommer ta några dagar men ni får hålla ut hih. pussis

Lördag

häääy bloggen!
vaknade vid halv två idag! vet att det är sent men det är första gången på länge jag fått sova ut ordentliget ..o jag somnade ju väldigt sent (tidigt?) inatt/imorse..men men, hade iaf sällskap tills jag somna :P

sitter nu o glor på Sexuellt på ZTV med nonii haha, väldigt bra program måste jag säga ;)

idag så har jag o nonii stekt ute i solen en stund. tönten tog vattenslangen o spruta is kallt vatten på mig o gissa om jag blev glad? o blöt! men man blir ju brunare med blöt hud hehe o självklart så hämnades jag ;)

ska strax fixa lite käka, blir wokade nudlar med grönsaker o kyckling..mums! hör av mig lite senare! pussis

sleeping beauty.. NOT!

häääääy, klockan är mycket (tidigt? sent?) WHATEVER! jaaag kaan inte sovaa!!
ligger bara o spelar harpan på datorn o nu börjar de bli ljust ute :/ Nonii ligger o sover o drömmer så gott om lilla mig hihi! Jag är som sagt hos nonii i Enköping..

Efter att ha vandrat runt i Nacka foum som en zombie o letat efter ett pas fucking skoor i dag så hitta jag äntligen ett par som jag ville ha! Blev ett par gladiator skor o ett par flip flop's ;D o båda kosta bara 170 spänn styck! sjukt billigt, båda skorna kosta mindre än det par skor jag nu jagat i flera dagar utan att hitta så jag fick nöja mig med dem jag köpt nu hehe!

träffade även på söta joujii o hennes vän fanny idag! kände fan inte igen kärringen :O länge sen vi träffades o jisses va man kan förändras på några få månader! NEGER JOW! ;D

nej nu ska jag ta o spela klart mitt lilla spel här sen måste jag ta o sova! i morgon blir de schteek i solen, vattenpipa o pumpa musik med nonii, mmyes!

natti, lr ska man säga godmorgon? uuuuuuuh! pussis

R.I.P King Of Pop

Som ni alla nu säkert vet så har Kungen Av Pop lämnat oss.

 Vila i frid Michael Jackson
29/8-1958 † 25/6-2OO9


Torsdag.

heey babes! VET att jag har varit SÄMST på att uppdatera men jag har bara inte haft någon lust alls! kommer bli bättreing på det inom kort. ska försöka blogga varje dag (flera gånger om dagen om jag orkar?!) kanske ska det bli mitt (sena) nyårslöfte? haha!

hörs snart gullungaar! pussis

Lista

SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu? -
 ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - nja, inte direkt
4. Har du/haft en kk? - nej
5. Har du kört oskyddat nån gång? - nej
6. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nej
7. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja
8. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - ja
9. Haft sex på fyllan? - nej
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ofc
11. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet? - ja
12. Somnat gråtande pga kärleken? - ja
13. Varit på en blind date? - nej

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? -
yes, nonii <3
2. Är du ofta med dina vänner? - när man har tid så
3. Vad brukar ni hitta på? - allt möjligt, skrattar mest iaf ;P
4. Bästa minnet med nån vän? - sjuukt många
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - Nonii, carro, suzii
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ABSOLUT

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? -
P.
2. Sov med dig i samma säng? - lillebror
3. Du delade ett riktigt skratt med? - mamma <3
4. Du gick på bio med? - nonii
5. Du höll i handen? - P.
6. Du gick på stan med? - bror
7. Delade en pizza med dig? - ingen, bra jag får äta min! haha
8. Du ringde? - mamma
9. Skicka ett sms till dig? - P.
10. Du kramade? - P.