Simple crush became love



I never thought that I'd fall in love, love, love, love
But it grew from a simple crush, crush, crush, crush
Being without you boy, I was all messed up, up, up, up
When you walked out, said that you'd had enough-nough-nough-nough


Lördag

hej babes! sorry att jag inte uppdaterade igår men jag va upptagen hela dan.

igår så mötte jag som sagt upp Jowel o vi drog o käka sushi MUMS! efter de drog vi till gallerian sen mötte vi upp Nonii o drog o fikade, mys! efter de drog jag o Nonii hem till mig, drog först förbi ICA en sväng, hyrde film o köpte godis sen glodde vi film o efter de däckade vi båda för vi va så trötta.

nu så håller vi på o fixar oss lite, Nonii ska dra på någon fest i Tensta ikväll o jag ska på hockey match DIF mot Rögle. Det blir faktiskt min allra första match jag går på haha, ska bli kul. Får se om man stöter på Samme där, han leder ju heja klacken så han kan inte va svår o missa ;)

senare ikväll får jag se vad jag hittar på, kanske drar o sover över hos Samme men det är inte helt säkert ännu om jag ska de lr inte.

anyway, ska ta o byta om nu o dra in till stan med Nonii.

püss o kram

Imorgon blir de sushi!

aloha! allt bra med er söta läsare? själv är jag helt slut, fattar inte vad det e med mig, jag är trött hela jä*la tiden?! igår tog jag en powernap från 6 till 9 o idag gjorde jag det med o jag e fortfarande trött! usch..

uppdaterade inte igår för jag hade inget att skriva, va hemma hela dagen o bara dega framför tv'n, latmask? ohyes. idag va jag i skolan o sen kom jag hem o gjorde absolut ingenting.

i morgon kära vänner ska jag möta upp älskade Jowel efter skolan. vi hade egentligen planerat att möta upp Suzii också men hon kommer inte kunna komma och det SUGER! :'( men men, vi får träffas någon annan dag helt enkelt. får ändå va med Jowel o det är bättre än inget, alltid kul o va med den där söta pricken haha. kommer även få käka sushi! ååh vad jag längtar! INGEN utav mina vänner käkar sushi förutom Jowel så det e bara med henne jag kan käka de o jag vill alltid ha sällskap när jag käkar! kom även på att Samme äääälskar sushi, vilket jag blev helt chockad över när han berättade de haha! såå han kommer bli min andra sushi kompis det är en sak som är säkert!

nej nu ska jag ta ngt o käka sen dega framför tv'n, püss o kram!


Fyfan för er!

Det här är det VÄRSTA jag sett i mitt liv! tårarna bara rann ner för mina kinder vilket dem även gör nu i detta ögonblick jag skriver detta. Det HEMSKT att människor kan behandla djur på det viset, det är bara så fel! fyfan för dessa känslolösa varelser, hoppas ni dör!

Känsliga tittare varnas. Det förekommer väldigt hemska bilder.


My Day + Carro's B-day ♥

helloo sweeties! dags för mig o blogga lite nu höhö

idag hade jag som sagt studiedag, vakna vid 1 o sega hela dagen tills lillsyrran kom hem o vi åkte in till täbban för o byta hennes skridskor, jag shoppade även lite små saker.

drog även hem till samme vid 7, vi kollade film o hade de mys. måste säga att han bor så sjukt mysigt, skulle inte banga på o bo sådär haha! började även kolla på Jeff Dunham show o jag han inte kolla klart så jag ska fan tillbaka dit för o se klart hela ;D

kom sedan hem vid 11 o började baka direkt för morsans kollegor gillade tydligen mina brownies så hon ville bjuda på fler så de va bara för mig o ta fram allt o börja baka! blev precis klar så sitter nu o tar bort sminket sen ska jag hoppa i säng.

i morgon börjar jag 9 så jag ska möta upp samme i tekniska så vi kan sälsa till skolan. måste även säga att jag skanar lilla Fanny aaas mkt! har inte träffat henne på snart 2 veckor eftersom att hon varit sjuk :( hoppas hon kommer kunna komma till skolan på torsdag *håller tummarna* känns liksom tomt att inte ha ngn som trackar en i skolan..haha. har även spanska prov i morgon, 2 st till o med! GR8! -.-

MÅSTE även gratta min älskling Carroluttan!hon fyller nämligen 18 år idag wiho!! nu ska de festas gumman!

nej nu så ska jag nog ta o lägga mig, natti natti alla småfisar 

A & B - Listen

säger bara ett ord: Amazing


Måndag

helloo sweeties! allt bra med er? själv mår jag helt ok, lite trött bara. det var ett tag sen jag bloggade, har inte direkt haft lust så tog en liten paus vilket behövdes då jag hade världens bloggtorka men nu e jag på G igen fast jag kommer nog bara skiva något inlägg per dag, sammanfatta dagen lite kort alltså men vissa dagar kanske jag får värsta blogg flippen o skriver hur många inlägg som helst haha!

anyway, idag så har jag inte gjort så mkt. mötte upp söta Samme på morgonen o vi sälsade till skolan, lr iaf in till skanstull där jag skulle av o han åkte vidare. efter en lååång skol dag åkte jag in till täbban, har ju fått pengar idag så de blev lite shopping. köpte den "berömda" Cover All Mix från MUS..alla säger att den e så sjuukt bra så det är bara o testa o se.

just nu längtar jag SOM FAN till fredag!! ska träffa mina två älsklingar Suzii o Jow!! faan va kul de kommer bli, längtar längtar. senare på kvällen kommer min älskling Nonii till shtlm också, hon ska slagga över hos mig så vi ska nog dra ut o festa antingen på fredag kväll lr lördag kväll, det får vi se.

nej nu ska jag dra o äta något, är as hungrig.

püss o kram

Save me



Loving you
Like I never have before
I'm needing you
Just to open up the door

If beggin you
Might somehow turn the tides
Then tell me to
I've gotta get this off my mind

I never thought I'd be speakin these words
Never thought I'd need to say
Another day alone is more than I can take

Won't you save me?
'cause saving's what I need
I just wanna be by your side

Won't you save me
I don't wanna be
Just driftin through the sea of life

Won't you listen please?
Baby don't walk out that door
I'm on my knees
You're all I'm living for

I never thought I'd be speakin these words
Heaven thought I'd find a way
Another day alone is more than I can take 

Won't you save me?
'cause saving's what I need
I just wanna be by your side

Won't you save me
I don't wanna be
Just driftin through the sea of life

Suddenly the sky is fallin
Could it be too late for me?
If I never said I'm sorry
Then I'm wrong yes I'm wrong
Then I hear my spirit callin
Wonderin' if she's longin' for me
And then I know that I can't live without her

Won't you save me?
'cause saving's what I need
I just wanna be by your side
Won't you save me
'cause I don't wanna be
Just drifting through the sea of life

Won't you save me?
Won't you save me?
Won't you save me?


Chubby kid



HAHAHA SÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!! :D SPECIELLT VID 0.17! :D


Fiskuppfödare nästa?

En sån här fisk ska jag o Jow skaffa!!



HAHAHAHAHAHAHA


night conversation

märkt det att vi har tråkigt??


klicka

party all night long

är så jäävla taggad för fest men jag orkar inte!
vill danska flera timmar i sträck men jag orkar inte!
vill dricka goda drinkar men jag orkar inte!
vill ha kuuul men jag orkar inte!!
JAG ORKAR INGENTING

tror jag håller på o bli sjuk, ont i halsen o ont när jag sväljer..vill inte bli sjuk :(


ge mig nuu!


Home sweet home

jag är hemma! GODNATT!

100104

hej kära bloggläsare, allt bra med er? jag mår helt ok, är mätt som en jag vet inte vad just nu! käka precis lunch o snart är det dax att bege sig mot bussen hemmåt, 6 timmars lång resa hem igen då, hoppas de går lika snabbt som de gick när vi åkte hit!

igår så gjorde vi inte så mkt, gick ut i någon timma o lekte i snön, as kul. sen har vi bara suttit inne o myst, bakat muffins o kladdkaka, mumma!

ska ta o packa ner de sista innan vi ska dra, har bara små saker kvar.

bjuder på en låt som jag spelar sönder


Leona Lewis ft One Republic - Lost Then Found
 


100102

hej babes! allt bra med er idag?? själv mår jag helt ok. idag så har jag vart in en sväng i Kalmar C. tog en liten shopping runda innan bion o fick med mig två tröjor från new yorker och ett par skor.

kollade som sagt på Avatar. den va ganska bra tyckte jag men att sitta ner i 3 timmar var ingen höjdare. satt så klart o böla till vissa delar i filmen. jaaa jag e vrsta lipsillen haha, gråter till och med till barnfilmer höhö.

nej nu ropar dem att jag ska komma o käka kladd kaka så det ska jag göra nu! uppdatera mer i morgon, puss på er!

fyrverkerier

lite fyrverkeri bilder jag tog inatt, svårt o fånga dem på bild när de går så jävla fort haha, men några fick jag iaf o jag e nöjd!


           


i morgon så ska jag vakna ganska tidigt, runt 9 för vi ska in till Kalmar C o shoppa, ska även på bio o se Avatar.

puss på skjärten!