090831

vet att min blogg ser helt kaos ut men jag håller på o fixar om den lite, sakta men säkert, allt blir klart inom kort! :) btw så sitter jag i skolan nu, slutade för mer än 1 timma sen så ska ta o pallra mig in till stan först sen dra hem. hörs när jag är hemma! puss

Happy birthday king of pop

we all wish you could be here with us today
we miss you, R.I.P



Michael Jackson - Heal the world

ledig helg

ska inte uppdatera så mycket denna helg, ska umgås med mamma denna helg, va länge sen jag fick umgås med henne eftersom att hon jobbat så mycket, så ni får höra mer av mig på måndag! puss på er alla!

När jag hör din röst

kom precis från bibblan, de hade skickat mail om att boken jag reserverat (S. Meyers - När jag hör din röst) hade kommit in så de va bara för mig o pallra mig dit. är så jäääääkla trött just nu så jag vet inte vad, kommer säkert slocka när jag lägger mig i sängen, vilket jag kommer göra alldeles strax! ska försöka läsa lite i boken också eftersom att jag bara fick låna den i 2 veckor....


längtar till filmen kommer ut!

ayah, ska ta o surfa runt på internt lite sen kanske gå o lägga mig om jag inte hittar på något annat. puss&kram

090828

godmorgon!!! har ni alla sovit gott?

det borde fan va olagligt att va tvungen att vakna så tidigt som jag vakna för att ta mig till skolan! sitter iaf här nu o väntar på att lektionen ska börja, börjar om ca 5 min så ska dra in nu, uppdaterar mer senare, pöss!


p.s. Grattis till min bror som fyller år idaaaag! d.s


fun with dick & jane

as rolig film som går just nu på 6an, haha sitter o garvar ihäl mig, Jim Carrey är så sjukt rolig, en av dem roligaste skådespelarna som finns! fick även massage av morsan nyss o krämen morsan använde luktar sååååååå gott! sitter o luktar på mina ben just nu haha ne men hoppas de blir bättre nu efter att jag fått massage.



med detta inlägg säger jag godnatt, måste upp väldigt tidigt i morgon, börjar 08:30 så måste ta tåget kl 7 eftersom att dem bara går hel och halv, dem håller på o fixar rälsen mellan mörby o tekniska så de tar lite längre tid att komma till skolan, men de ska va klart snart!


mupp mupp mupp & mupp

090827

godmorgon sverige! allt bra mer er alla där ute i vårt avlånga land? ok ok, ska skippa skit snacket..

sitter just nu i skolan, kom för ca 10 min sen o ska nu har historia tror jag, kl 9 iaf ö hur det kommer gå får vi se. idag så slutar jag 14:50, ska förbi täbban för o köpa en present till brorsan som fyller år i morgon, vad det blir får jag se, har inte riktigt tänkt ut vad exakt jag ska köpa.

ayah, uppdaterar mer senare, har lång lunch idag så ska kanske sitta o fixa på en ny design? more about that later, peace.

1/2

hej babes! nu har jag haft psykologi i ca 1 timma o 20 min vilket är ca halva lektionen, har nu fått 10 min rast..jag trodde faktiskt att psykologi skulle va as tråkigt men det är riktigt spännande! läraren sa att vi va jätte bra på en uppgift vi gjorde nyss bara för att "vi" valt denna inriktning (beteende) o NEJ jag har inte valt denna inriktning but i know, i'm the best anyway! ;)

FU*K asso mitt ben..vet att jag tjatar om de hela tiden men det gör så jävla ont! haltar när jag går o skit...morsan ska massera mig i morgon då hon är ledig..

nej nu ska jag dra o köpa ngt o dricka sen sätta mig i klassen igen, hörs senare, puss puss

090826

godmorgon sötnosar!

jag är sur, har ni sett vädret? fy satan va äckligt väder, vill fan inte ens gå ut nu!  hoppas de slutat regna minutrarna innan jag ska dra ut, då blir jag riktigt glad!

anyway, just nu sitter jag o proppar i mig frulle, börjar 13:40 idag o slutar 16:20, ska ha psykologi i 2 timmar och 30 minuter! uuuuuusch säger jag bara, kommer fan dö.nej ingen sol kan göra mig glad h'r inte eftersom att jag ska ha psykologi i 100 år, veckans sämsta dag...

booored!

hello mates! allt bra med er?

har ingen aning om vad jag ska hitta på, har as tråkigt o ont i benen, JA BENEN NU! nu börjar de göra ont i andra benet också...fu*k! ska hela jag bli förlamad nu lr?

anyway, kom på att jag såg "krilleboi" på bussen idag från essingen (1:an) o jag kan säga att han ser mycket bättre ut på bilder! men han va söt ändå..typ haha.

i morgon börjar jag 13:40 (?!) yippiii, världens längsta sovmorgon, LOVELY! men jag har fan psykologi i typ 3 timmar o jag kommer bokstavligen döööööööööööööööööööööööööööööööööööööö! usch..

nej nu ska jag dra o glo på tv lr nåt..blä

just nu...

...sitter jag på bussen hem, va inne i täbban o köpte lite naturgodis, det är jag faktiskt värd eftersom att jag knappt kan gå då mitt ben är helt cp, måste ha sträckt en muskel lr så för jag orkar knappt stödja mig på det benet o därför går jag lite cp-aktigt. ska hem, lägga mig i sängen o svulla naturgodis. peace

update from school..

jag leveer, har precis slutat engelska så har matte nu 20 över, jobbigt, jag HATAR matte...............!

mitt ben dödar, måste dra till lilla essingensen till gullmars efter skolan också, uuuh, vill hem :(

mår skit

jag mår verkligen skit, har haft huvudvärk hela dagen, sov några timmar efter skolan, vakna 8, ska nu snart gå o lägga mig igen, min kropp är helt död, mitt ben är öm..mår piss helt enkelt. hörs i morgon. puss

Första skoldagen..

hej käre läsare! allt bra med er idag? jag har haft världens jobbigaste dag idag!! det räcker inte med att röda linjen va helt fuckad idag, har även as ont i benet! muskeln känns helt öm, måste be morsan massera så det går över. 

har engelska som börjar nu kl 13 hr dubbel lektion vilket innebär att det är två timmar engelska!! I HATE IT!

bye

no no no no!

hej babes! sorry för att jag uppdaterar så sent men har varit upptagen, låg kvar i sängen till typ 2 sen käka jag sen var de tvätt kl 3..har precis färgat håret btw! nu är man svart håriig igen, nonii klagade på att jag hade för många färger i håret så nu blev de bara en färg ;P

ååååååååååååhh!!! i morgon är det skolaaa, I DON'T WANNAA!!! :'( :'(
var har sommarlovet tagit vägen??!! usch va stressande, måste vakna tidigt typ varje morgon nu, uuuh, PANIIIK!


kräftskiva 09

usch, är fortfarande mätt av all mat jag proppat i mig o de finns fortfarande mycket kvar, kanske blir en extra kräftskiva i morgon haha. jag är även as trött för jag har fixat massa saker, ska kolla klart på Scary Movie 2 som precis börjat sen sova.


working on Kräftskivan

hej babes, allt bra med er? själv mår jag helt ok! :)

kom precis från täbban där jag va o storhandla med min bror, ikväll blir det kräft skiva o det håller jag på o fixar nu, dukar bordet, fixar all mat o så, ska bli gott!!


Design #1

sådär ja! nu har jag fixat klart Nonii's design, hon ville ha en enkel o ren design så då fick hon det :) klicka på bilden för att komma till Nonii's bogg.



nana, goodbye!

Kristinia Debarge - Goodbye

i'm a dreamer

Fick hem ett klubbkort från Klubb blå för någon dag sen, nu kommer jag in gratis med en vän med det kortet så det kommer bli paaarty paarty!




haha

nej nu har en utav mina favorit tidningar kommit med posten, nämligen M - SvD Magasinet, en tidning  som innehåller fastigheter till salu, drömmer ju om att ha eget place ;)

090821

godmorgon babes! ååh jag får panik när jag tänker på att jag måste vakna några timmar tidigare än det här f.o.m på måndag (vissa dagar)!!  jag har ett så ganska skönt schema men ändå! har vaknat typ 12 hela sommarlovet, vissa dagar 2 (?!) well well, that's fuck*ng life!

vad gör ni annars då? om det ens är någon vaken just nu?! jag sitter o tänker på vad jag ska käka till frukost o lyssnar på musik haha. hörde nyss Sean Paul's nya låt o seriöst, jag fattar typ inte ett enda ord av vad han sjunger! bara vissa ord men knapt de heller, snubben e ju grymm att han kan typ komma ihåg texten o sjunga de på de där konstiga sättet. Sean Paul är ju liksom kungen inom det området (sjunga konstigt, enligt mig) och det finns många som försöker vara som honom men som inte ens når upp till hans nivå, t.ex Sean kingston! han har till och med samma förnamn, pucko, he's so lame....


act like a lady - think like a man

Denna bok önskar jag mig just nu! den finns ute på engelska men jag pallar fan inte läsa den på engelska, vill ha svenska!


Music is the shit!

Här sötnosar får ni några låtar ni kan dansa asset av er, enjoy!

Crossfire - on fire
 

Big Ali ft. Dollarman - Hit The Floor
 

Cidinho & Doca - Rap das armas
 

Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night
 

Promoe - Svennebanan
 

Americas next top model

Några utav de finaste bilderna (enligt mig) som tagits under ANTM's gång.












det enda jag älskar med programet är slutet då de visar bilderna, resten är bara jobbigt :P

090820

godmorgon sötnosar! sovit bra? själv har jag typ gjort de. har precis käkat frulle så ska strax ta tummen ur röven o börja städa! tur att min bror kom hem, han kommer inte undan ;) så snart blir de att pumpa musikpå högsta volym and feel the rush of music through my body!

hörs snart igen, puss&kram!

Natti

nu älsklingar blir det sängen för mig, känner mig riktigt trött (wtf? kunde va uppe till 6-7 på morgonen för någon vecka sen?) o ska lägga mig i sängen o vänta tills Paradise Hotel börjar. i morgon väntar en dag i ensamhet plus storstädning hemma, själv! det klara jag galant, ska pumpa musik på högsta volym o bara städa! Godnatt, puss&kram!

a trip around the world

Jag vill resa jorden runt någon gång i livet. få upptäcka alla otroliga platser, få smaka på all underbar mat som finns, bara få upptäcka världen!

Dubai


Kinesiska muren


Los angeles


Magaluf


New york


Paris



åh, vill åka överallt, till alla länder, alla städer, allt allt allt!! om man bara kunde va svinrik.. kanske ska ta o gifta mig med världens rikaste man som är värd över 650 MILJARDER kronor, Robson Walton, ägare av stormarknads-kedjan Wal-Mart ?


så snygg va han inte..men vad gör man inte för pengar? ;)

everyone knows



alla vet hur ont det gör att sakna någon
alla vet hur ont det gör att inte få va med den man vill va
alla vet hur det känns att förlora den som betyder mest
alla vet hur det är att va olyckligt kär

back to 2004

Laddar upp ett par gamla låtar jag fasta för idag, riktigt bra..lyssna o njut!

Teeny weeny string bikini - Günther & The Sunshine Girls
 

Chupa chupa - El Medico (störande med tjejen som stönar i början!)
 

Maybe not - Christian Walz (hitta bara live klipp..)
 

Bomfallera - Afasi & Filthy
 

all new!

håller på o fixar med designen som ni kanske ser, en ny header kommer upp inom kort! ni får nöja er med denna så länge :P

Don't wanna go back to school!

hej älsklingar! förlåt får en jätte dålig uppdatering, men jag har bara inte orkat sätta mig vid datorn, har varit så seeg, man känner verkligen att skolstarten börjar närma sig, i don't wannaa :'(

men men, längtar till skolan för en enda anledning, för o kunna göra designer!! har ju som sagt inte PS hemma o i skolan har vi 10000000 tals datorer så på rasterna kan jag sitta o fixa designer, kul det ska bli!! kanske ska börja sälja designera, vem vet :)

Bli medlem o vinn presentkort!

Detta gäller ALLA! Bli medlem på GratisBio o vinn presentkort o biobiljetter jätte enkelt!! klicka på denna banner o bli medlem nu direkt!! =)



Halva Hovsjöskolan..borta.

Då var visst halva skolan uppbränt, såg faktiskt ganska läskigt ut, man såg alla salar som man haft lektion i helt förstörda.

(Klicka på bilden för större bild)










I'm home!

jag är hemma från enköpiing! åååh va jag är trött, vill bara lägga mig i sängen o sova i 100 år! hörs snart igen, puss babes!

090816

hej älsklingar! mår ni bra? jag mår helt ok! sitter just ni i Enköping (?!) hos nonii o dricker lite gin tonic, har proppat i mig massa dolma så är helt mätt! gud så gott dolma är, verkligen! det var inte planerat att jag skulle hit, skulle egentligen hem men nonii kom ju till södertälje o sov över där och om hon sov över där så lovade jag att åka med henne till Enköping, so here i am! vi tog pendeln till Bålsta där vi skulle bli upphämtade med det blev inte så, så vi kollade när bussen mot Enköping skulle komma o de va mer än 1 timmar kvar så vi bestämde os att ta fjärrtåget, jag gömde mig i toan så jag slapp betala men nonii var tvungen, jag hade ändå inga cash på mig haha :P

igår så mötte jag då nonii i rönna, drog till centrum o käka sen drog vi till hovsjö där vi mötte upp carro o rita, sjukt länge sen jag träffade rita så det var trevligt ! vi 4 brukade alltid hänga i skolan (som nu brunnit upp! har bilder men de kommer i morgon!). träffade även på jennifer i centrum! det var också sjukt länge sen vi träffades. fan va jag saknar alla!! anyway, vi drog runt i hovsjö o bara chilla sen vid ungefär 9 tiden börja de ös regna o de blev mörkt så vi alla drog h em till sig, men de var trevligt att umgås med alla, som vanligt!

nu ska jag fortsätta chilla med nonii, vi hörs när vi hörs, puss & kram!

Nighty

nu kära läsare blir det sängen för mig, ska upp tidigt i morgon (typ 9 haha) ska iväg till södertälje där vi ska fira morsans b-day med hennes vänner samt grill kväll, ska även träffa min älskade nonii i morgon, ska försöka få med carro också, om hon inte jobbar. ska sova över där så det btyder att de inte blir någon uppdatering förän på söndag! ni får hålla ut sötnosar haha. Godnatt på er, puss&kram!


True love!

Detta är historien om de två männen som fann ett lejon i en bur som var till salu. de två männen tyckte synd om lejonet att den var tvungen att sitta i bur och bestämde sig då för att köpa detta lejon som dem sedan kallade Christian. De två männen köpte alltså lejonet. de tog hand om Christian tills han va för stor och de insåg då att dem var tvungen att släppa honom fri, han var tvungen at klara sig själv o bilda flock o allt de där som lejon gör, så dem släppte honom i Africa. Ett år senare ville dessa två män besöka Christian för o se hur han hadde det, dem fick reda på att han nu har en egen flock och att han har en "fru". experterna hade varnat dem att Christian nu var ett vilt lejon och att han inte skulle komma ihåg dem..kolla här vad som händer



detta kallar jag RIKTIG KÄRLEK! åååh tårarana bara forsar ner varje gång jag ser detta klipp, det är helt otroligt!

men efter att åren gick så blev Christian mer o mer "vildare" och han var ju flockens "kung" lr hur fan man nu kallar de haha, men anyway han blev alltså mer o mer dominant, till slut för dominant att de två männen kunde råka illa ut när som helst så de slutade besöka Christian o lät honom leva sitt liv. detta var då alltså för ca 40 år sen!

Bulläääää

nu så har jag bakat klart! bakade muffins (lime smak), kladdkaka och brownies. ska fika när mamii kommer hem från jobbet!


la ljus på kladdkakan haha, tårtona får vi på lördag!


Blöt dag

fyfan va de börja regna o åska när vi var påväg hem från täbban, det var riktigt läskigt, sjukt stora regndroppar o de lät som fan. hade paraply i väskan men tycker det är as skönt att gå i regnet o bli helt blöt, fräscht liksom haha!

 



slog även in mammas present, hon ville ha en mp3 spelare så det får hon! en grön en för hon gillar färgen grön :P


090813, it's ma mamas B-Day!

hej söta läsare! allt bra med er idga? jag är såå jäkla seeeg, vakna flera gånger under morgonen men va för trött för o gå upp så somna om hela tiden o de sluta med att jag vakna typ 3 o jag e ändå seg, sitter o gäspar som en galning.

anyway, ska snart ta tåget in till täbban, ska lämna en tröja sen växla pengar o sen köpa någon fin blombukett till min älskade mamma som fyller år idag! Grattis mamma, älskar dig mer än allt på denna jord!


nej nu måste jag dra för o hinna med tåget, hörs sen älsklingar! ciao!

Brist på fritid, då händer detta

OH MY GOD! asso det är fan hemskt att se sin gamla skola brinna upp!! fyfan asso, skit synd, vad händer med alla  elever som går där nu då?? tragiskt..att folk inte har något annat för sig än att tända på allt!


Klipp, klipp, klipp

hej älsklingar! är hemma nu, har inte riktigt palalt skriva något idag så det blev en "blogg-paus" dag. brorsan vill klippa sig så snart ska jag ta o klippa honom, visar före o efter bilder senare! sen ska jag glo på paradise hotel, bästa programet, fast hatar att de är danska deltagare men snart så ska svenska verisionen börja!


Paradise hotel gänget, vissa har åkt ut o de har kommit in nya!

And i'm out!

ska dra till lilla essingen nu, hörs senare! puss på er sötgurkor!


Stor-brand i Hovsjöskolan

Hovsjöskolan i brand!!!! min gamla skola, den skola där jag haft de finaste skol-minnerna med mina skolkamrater håller på o brinna upp! sorligt asso..men det är faktiskt ingen chock för mig, hovsjö har alltid vart ett problem ställe, hela södertälje är ett stort problem ställe och det är synd. ungdomarna har inget annat för sig än att förstöra, riktigt synd! är glad att jag flyttade därifrån men hatar att alla mina underbara vänner bor där..





bilder lånade från Aftonbladet


090811

hej babes! hur mår ni idag? själv mår jag bra, lite seg bara. kom precis hem från täbba, va en sväng till banken o fixa lite saker o så, fick även med mig lakritsnappar hem, min drog! :D

anyway, ska dra till lilla essingen där morsan jobbar om någon timma så hon får sällskap hem, i love my mamii :)♥

hör av mig senare, puss & kram!


miss cherry

jag är med...

... o tävlar hos micromiss om en parfym från MUS!

Tävlingsregler:
- För att tävla måste du ha en blogg/bilddagbok som jag kan se.
- Skriv till mig ATT du är med och tävlar, varför just DU ska vinna, och varför DU är/skulle vilja bli trogen kund hos Make Up store!, skriv även en direktlänk till tävlingsinlägget så jag kan kika in på er blogg!
- Kopiera detta inlägg+bild, klistra in i din blogg/bilddagbok och skriv att du är med och tävlar om denna underbara doft hos mig (micromiss)!



Doftnoter:
Toppnoter: Bergamott, mandarin, fruktkocktail
Hjärtnoter: Jasmine, persika, sandalblomma
Basnoter: Patchouli, vanilj, sandalträ, Mysk, Amber



Tävlingen pågår till fredagen den 14 Augusti!
Lycka till!
Kom ihåg att det är hela 10 stycken vinnare!




HÅLLER TUMMARNA ATT JAG ÄR EN UTAV DE 10! =)

090810

hej älsklingaar, allt bra med er? själv mår jag helt ok, vakna för någon timma sen, har duschat o fixat mig så ska dra ner till ICA nu (hoppas sötnosen jobbar) o köpa lite saker sen ska jag in till täbban med lillebror o chilla. Ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem, puss babes!


u want some candy?? ;)

fortfarande vaken!!

...ja ni läste rätt! har inte kunnat somna har legat o kollat på massa klipp i youtube i mobilen. jag har verkligen vänt på dagen, usch nej måste skärpa mig snart börjar skolan också o då kan jag inte lägga mig vid 5-6 när jag måste upp vid 7. anyway ska nog inte sova nu direkt men snart så! godnatt lr ska man säga godmorgon? gaaah!

My day with my babe! ♥

hej babes! skulle uppdatera när jag kom hem men de blev inte så, fasta vid tv haha, men nu e jag här!

Dagen börja alltså med att jag vakna vid 11, stack hemifrån halv 1 o mötte carro halv 2 i centralen, drog till sturegallerian o gick runt o hitta massa fina kläder, väskor o skor! när vi även va där inne hörde vi djurgårdsfans utanför som börja sjunga o tända sån där röd ljus, venne va de heter o dem gick på gatorna så bilarna inte kom fram, fett coolt! sen kom snuten o alla kuta haha, så roligt! efterde stack vi till taco bar o käka, sen drog vi till åhléns där vi fastna i MUS (make ups store, för er som e lite efter..!). drog sedan till kungsan o försökte hitta någon affär där vi kunde köpa godis men hitta ingen så fick dra tillbaka till åhléns o handla där sen tillbaka till kungsan, satt där o chilla i solen o hade de mysigt! sen blev kl typ 6 o vi va helt trötta i fötterna så vi bestämde oss för o dra till tåget för o åka hem. det var min långa dag kort!


Nacho De Luxe in my heart


Min fina älskling ♥


Carro: "Det blir bättre om man tar kort med solen bakom oss!" & detta blev resultatet...Älskling, även om du är korkad så älskar jag dig mer än allt! ♥


Dagen bjöds på mycket skratt som vanligt! tack för en till underbar dag Carroluttan, i love you! ♥

on my way home!

hej älsklingar! har ni haft en bra dag? jag har haft en helt underbar dag med min älskling carro! sitter på rosis, är på väg hem nu. skriver mer när jag är hemma! puss på er babes!

Godnatt

har precis smällt i mig lite hallon sorbet, snart blir de sängen för mig! ska nog inte sova men något ska jag hitta på, kanske glo tv lr läsa några utav de 10000 tidningar jag har under sängen, cosmopolitan, make up store, elle, you name it!

i morgon blir de hel dag med min älskade carroluttan, ska se om jag hinner uppdatera innan jag drar, om inte så blir de under kvällen! :) ha de gött alla käre läsare! godnatt!


Mobilen är färdig pimpad!

tjena sexy babes! vad har ni gjort denna kväll? själv har jag "drogat" persika, LOVE persika! o så har jag limmat fast dem där diamanterna (inte äkta så klart, döh?! men glas som jag skrev förut) på mobilen så det är klart nu, var as svårt eftersom att limmet stelna innan jag ens hann blinka! men men, jag är stresstålig o gör klart de jag påbörjat!

så här är resultatet: (dålig bildkvalité beror på att de är taget med mobilkamera!)


här ser ni vrf jag inte limmat fast några i mitten!


jag e nöjd iaf :)

090808

förlåt elskliingar för en usel uppdatering MEN jag har inte haft lust att sitta vid datorn, den är sååå jäkla seg när man startar den o varje morogn brukar min bror starta den för o spela men de har han inte gjort de senaste 3 dagarna eftersom att han dragit ut o badat direkt när han vaknar så jag har inte pallat starta den höhö men de ska bli ändring på de! måste ju trots allt uppdatera åt mina kära läsare :) ♥

kom hem för en stund sen från täbban, va där o hämta min älskade mobiil med mamii som också kom hem idag!! ♥♥ köpte även med strass-stenar av glas som jag ska klistra på min mobil, ska pimpa upp den lite haha men har fan inge lim såg jag nyss så de blir bara för mig o dra ner till ICA o köpa, hoppas jag ser sötnosen också :) ♥ besatt av honom haha!



Super syrran!

Har tagit min sminkväska o sminkat min lillebror medan han sover haha! Svart ögonskugga, rosa rouge (MYCKET) och röda tå naglar haha fan vilken super snäll syrra jag är! :D undra vad han säger när han ser sig själv i spegeln när han vaknar :p HAHAHAHA

090806

hej babes! sorry att jag inte uppdaterat tidigare idag men min dator har varit knäpp plus att jag vart inne i täbban en sväng igen, gick runt i affärer o så, kom hem med en tröja haha. köpte även lite snacks o så..blev även kär i ett par pumps inne i din sko! gud va jag blev kääär men det fanns bara i en storlek mindre än vad jag har, kunde ha på mig dem men kunde inte riktigt dra igen dragkedjan bak :/ funderar på om jag ska köpa dem iaf o fixa till dragkedjan? vill verkligen ha dem! de va 10.50 cm klack o jag som redan är lång kommer bli ännu längre med dem! (175+10.50=185.50 cm!)


de jag provade va lila, as snygga!

på vägen hem från täbban såg jag även ett par brandmän vid vägen oh gud va heta dem va! riktig ögonorgasm! någon brandman som är ung o het som läser min blogg? MAILA MIG! ;)

i'm high, high up in the sky!

jag vet att det är kääärlek som brinner i mitt hjärta, kääärlek oh underbara smärta... haha HELL NO! inge kärlek här inte! ;) thihi, busiiiiiig haha! jag e cp..

anywaaay, ska dra o lägga mig i glo på tv o typ döö av uttråkhet! sånt e liiiveet, såånte e liiveeet så mycket falskheet boor de hääär! SO TRUE!

JAG E PÅ HUGGET!! GODNATT!
xoxo


No more crying.


Brownies makes me sick

hääy bääbes! nu är jag hemma igen efter en runda i täbban, försökte ju hitta ngt till mamma men de enda jag kom hem med va ett gratulations kort! haha, hatar leta presenter, vet aldrig va man ska köpa, någon som har några tips vad man kan köpa till sin käre mor??

anyway, sitter just nu o mummar Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie, GOTT! men börjar må illa, föööör mycket choklad för mig, ASSO MIG! CHOKLAD KUNGEN! haha!


den va så liiten, va bara tvungen o köpa den haha :D


090805

jag är vakeeen, brukar normalt vakna denna tid då jag somnar runt 2 men nu känns de lite udda eftersom att jag inte somna förän 7 i morse! kände mig inte trött o så..men men, that's life! är dessutom hes o hostar som en jävla gris, i don't wannaaa ;(

idaag kära vänner tänkte jag dra in till täbban en sväng med lillasyster, ska leta efter en present till min underbara mamma som fyller år snart! har ingen aning om vad man ska köpa :S lär väll hitta något där. om 2 dagar kommer mamii hem! saknar henne sååååå! ♥ ♥

ska dra o fixa mig nu, byta om o så, hörs senare babes!


me & sis ♥

I can't sleep!

Har legat o spelat Ace Of Spades, Black Deal o Quadra Pop i mobilen o jag kan fan inte sova. Solen skiner in genom fönstret nu också! Ska nog ta o käka frulle sen sova till lunch! Haha :p

I just wanna say...

...i don't need a fucking man to be happy! FUCK killar, singel is the shit! :D

ögonbrynskris!

Nu käre läsare ska ni få hjälpa mig med en liten sak hihi, det är nämligen såhär, jag vet inte om jag ska ha tjocka lr smala ögonbryn? haha knäpp jag vet men vill ju veta vad andra tycker :P



kommentera hur ni tycker!!!! =)

090804

hej älsklinga!! allt bra med er? med mig är det bara fint! lider fortfarande av städsjukan haha, går runt o städar som en galning när de inte ens finns något att städa!! ayah, de går väl över snart haha!

jag har inte uppdaterat så mycket för jag kände att jag inte hade någon lust but....now i'm back on track bitches! ;)

idag ska jag inte göra så mycket, ska bara ta de lugnt, dra ut en sväng o så.
tråk dag helt enkelt.


Bloggtorka

helt tomt i hjärnan idag känner jag, återkommer när jag vaknat till iv. puss älskisar!

i'll take u 2 the candy shop.

hej babes! nu är jag hemma, va en sväng till donken sen drog vi till araben o köpte lite gottis saker, ska smaska sötsaker ikväll farmför tv'n med syskonen ♥


lakritsnappar! ♥ ♥ ♥ (cp kamera btw!)


mumma!

090802

hej käre läsare, ledsen för en ur kass uppdatering men jag har typ varit lite upptagen med saker o ting, för de första så vakna jag vid 3 (?!) sen fick jag värsta städ flippen så börja städa hela huset haha sen så har jag bara chillat, behövde få lite glädje i mig så drog ner till ICA i hopp om att få se sötisen o han va dääär, jag blev glaaad! =) ♥

ska strax dra ut o ta en liten promenix med bror, lr liten o liten, kanske blir en stor, får se hur mycket vi pallar gå. hör sen älsklingar! ♥


Idiot!

är för arg för att blogga, hörs i morgon!!!

Saknaden gör ont!

Fan va jag känner att jag saknar massa personer! saknar alla mina närmaste vänner, inte ofta man träffar dem eftersom att det är så långt mellan oss, saknar gamla tider då vi alla bodde i samma område, kunde ses när vi ville o så sågs vi alltid i skolan, fuck va demprimerande! men jag kommer aldrig släppa taget om dem hur långt bort vi än bor från varandra! o så saknar jag baby................gud så frustrerande, i'm saad now :(


Miss sunshine's up.

"godmorgon" sötnosar! har ni alla vaknat på rätt sida idag? jag har typ vaknat i mitten haha! nej men jag känner mig ganska krasslig, ont i halsen o trött, vill inte bli sjuk :(

anyway, idag är de som sagt prideparaden, ville gå men orkade inte, äckligt väder o kallt, kommer bara öka chansen att bli sjuk ännu mer då. men men, hoppas de blir en lyckad parad iaf :P

sitter just nu ensam hemma, morsan har åkt o när mina syskon kommer hem vet jag inte, antingen idag lr i morgon. ganska skönt att va ensam hemma dock men det blir lätt tråkigt o ensamt..

juste, måste ju fan käka frulle, har helt glömt bort det! puss älsklingar!

Straight to bed!

har fixat designen o glott på M.J's konsert o nu är jag döds trött, NU blir det sköna sängen för min del! GODNATT!

Godnatt (not)

nu underbara läsare blir det sängen för mig, har glott på film med mamii o nu känner jag mig sjukt trött o  halsen börja svida igen, håller nog på o bli sjuk :( btw, ska sova med min underbara mamii inatt, hon åker ju i morgon.
 
anyway, godnatt på er älsklingar!

nej fan, här blir de ingen sängen just nu inte! Michael Jackson - Dangerous Tour går på 4an nu igen o den ska jag tamefan kolla på, även om jag redan sett den..jag menar hallå? det är förfan M.J liksom?! R.I.P