Bua Loy

tjenis penis! vad gör ni alla käre läsare? själv ska jag o mamii fixa lite thailändska "godis" lr mer sötsak, Bua Loy heter de, typ de godaste thailändska sötsaken som finns!  de små bollarna är gjord av någon sorts rismjöl blandat med vatten så de blir som deg sen rullar man små bollar som man sedan kokar upp i vatten o samtidigt ska man koka kokosmjölk blandat med socker o något speciellt blad som gör att de luktar gott samt tillsätter lite smak sen häller man bara i bollarna i kokosmjölken ser är de klart! kommer ihåg en dag i thailand, jag va sugen på det o klockan va typ kanske mellan 12 o 1 på natten, då sa min kusin att jag skulle åka med honom, vi tog moppen o körde ut mitt i natten till ett ställe o där fanns ett litet godis stånd typ som var öppet o där fanns just Bua Loy o gissa om jag blev glad?! :D


sååå gott!!!

Wierd stuff

detta tycker jag är så himla äckligt o nästan intill omänskligt, varför gör olika folkslag så?? får fan rysningar när jag ser sånt!



(bilden till vänster: kvinnan är från thailand! alltså gör folk i norra thailand sådär!!)

fyfan va läskigt säger jag bara..

+ & -


dagens plus: såg den söta killen i ICA, sååååå sööööööt!
dagens minus: R E G N !!!!!

69 BARN!

OH MY GOD! läste nyss i GRB att de största antal barn som födds av en enda kvinna var 69 barn! KAN NI TÄNKA ER 69 FUCKING BARN?!!!  hon fick tvillingar 16 gånger! trillingar 7 gånger!! och fyrlingar 4 gånger!!!!! fy farao säger jag bara! oh shit, jag är chockad!


Anette, the homewife.

sådärja! nu är jag äntligen klar med städningen, har plockat undan massa skit som låg på golvet efter att mina syskon lekt, att dem inte lär sig att plocka undan! blir galen! har dammsugit hela huset samt moppat, dammat alla hyllor o bord, torkat alla hyllor o bord o så, damsugat på balkongen o i toan haha men mitt rum ser ut som den gör, full med kläder överallt som jag inte orkat plocka bort, ingen ska ändå in i mitt rum så de får se ut så till jag orkar ta tummer ur röven o hänga upp allt!

nu väntar jag bara på att min käre mor ska komma hem, hon har tagit min cp mobil o lämnat in den så om 2 veckor kommer den tillbaka. FIXAD & FUNGERANDE hoppas jag! men sen måste jag också skaffa hörlurar men de är så jäkla dyrt, det är inte hörlurar jag behöver utan den andra sladden som man stoppar in i mobilen men dem säljer inte enbart den, måste köpa med hörlurar o de vill inte jag göra......gaaaah! such a pain in the ass!

ja vad ska jag göra nu då? nu har jag fan inget att göra :/ lr jo, jag hitta guinness rekordbok från 1995 som jag ska kolla i haha :D ciao bellas!

090731

godmorgon babes! jag har nog inte vaknat såhär tidigt på väääääldigt länge! skulle inte ha vaknat om inte morsan väckt mig o sagt att jag måste städa o så idag o massa skit, kommer kunna städa mer effektivt nu när jag är ensam hemma, kommer pumpas så jävla mycket o hög musik ska ni veta! känner mig hel när jag känner musiken pumpa i kroppen, I ♥ MUSIC

har även käkat taco tallrik till frukost haha, kanske inte de bästa att börja med men definitivt ett utav de godaste! vad händer idag för er då? jag ska somsagt städa sen vet jag inte vad som händer, sista dagen med morsan innan hon åker iväg till dalarna i en vecka, kommer sakna henne! :(

nej nu måste jag börja städa, har inte hela dagen på mig! puss sötnosar!

And i'm out..

tjenamors! någon vaken? :D själv har jag precis glott klart på Benjamin.......... palla fan inte skriva hela titeln, så jäkla långt, haha! o de blev inge transformers idag, får väl bli någon annan gång :) anyway..sitter o glor på How I Met Your Mother (ÄNNU EN JÄKLIG LÅNG TITEL!) o dricker iskall pepsi :P är fortfarande så jäkla mätt efter taco tallriken, kommer va mätt i flera dagar känns de som haha!

happ, vad ska man göra nu då? fundera på om jag ska sova lr inte, känner mig inte riktigt trött ännu (nattuggla som jag är) så ska väl ta o lägga mig i soffan o glo tv :) uppdaterar mer i morgon (idag). godnatt älskisar!


Film dax

hej älsklingar! jag är hemma, kom hem för ca 1 timma sen, fick med mig två par leggings från bik bok idag, vet inte riktigt om det var ett nödvändigt köp haha men dem va fina, ena med dragkedjor o andra med spets remsa längst hela benet :)

nu har jag fixat min middag, blev taco tallrik, måste ju få good mat nu när man är ensam hemma mhihi!


taco tallrik med pepsi, Y U M M I!

nu ska jag ta o käka o glo på Benjamin Buttons Otroliga Liv! hörs sen babes!

I'm still here

tjenare på er! haha jag är fortfarande hemma! har inte gått någonstans, har suttit o laddat ner musik istället, ska nog ta rosis in till täbban som går hel o gå runt där en stund tills dem stänger. håller även på o laddar ner två filmer, Benjamin buttons otroliga liv och den senaste transformers så ikväll blir de film kväll! någon som vill komma? ;)


nej nu ska jag ta o fixa lite saker sen drar jag in till täbban, hörs sen när jag kommer hem! puss babes!


Fix&Trix

nu måste jag fan ta tummen ur arslet o börja fixa mig, vill inte sitta hemma hela dagen så ska väl in till täby c lr så åker jag ända in till sthlm o handlar lite saker till morsan sen drar till henne, men vet inte riktigt om jag orkar åka ända till sthlm buhuu, men men, får se hur de blir sen, nu blir det iaf FIX&TRIX!


ni ser säkert vrf jag har hår ångest?!

Frulleeee

Godmorgon sötnosar! allt bra med er? själv är jag lite små sur för jag har inte direkt fått vakna på de sätt jag vill, alltså ostört..först börja de med att morsan börja föna håret utanför mitt rum, sen kom sopbilen o hämta soporna, GROVSOPORNA så det låter som faaaaaaaan o så klart så måste någon ringa in till hemtelefonen så det bara är för mig o dra upp o svara eftersom att jag är ensam hemma, jävla ung jävel som ringde! usch! o jag har så jävla ont i armen idag efter bowlingen igår (jag förlora btw!)....

men nu är jag lite gladare, har fixat världens godaste frulle, FATTIGA RIDDARE! ;D

vanilj te & fattiga riddare, bättre blir de inte :)

5 Things

5 saker ni inte visste om mig.

  • jag har haft en ekorre som husdjur i thailand
  • jag har aldrig haft ett riktigt förhållande
  • jag kan bara va 100% mig själv när jag är med mina närmaste vänner
  • jag är en riktig drömmare
  • jag har sett en död person

Nattbloggning

hej älsklingar! jaa jag är äntligen hemma, kom hem vid 12 men har inte pallat skriva något förän nu. är ensam hemma med mami o kommer nog va de till lördag vilket innebär mer mor o dotter tid ♥ :) i morgon jobbar hon så jag kommer va ensam hemma, ska nog in till stan o shoppa lite saker, bara nödvändiga den här gången! sen drar jag väl till lill essingen igen men venne om jag stannar där tills hon slutar, vi får se helt enkelt :)

jahap, vad ska man göra nu då? ska se om de går någon bra film på tv lr nåt, har riktigt tråkig om nätterna då alla andra sover o jag e uppe, kanske därför jag kallas nattuggla? haha :P

 film vare nu, om de inte finns något o jag har ännu tråkigare så uppdaterar jag mer senare :) puss gullingar

Vad fan...

...är det för dag idag?! är de tisdag? onsdag? torsdag? jag tror nog att det är onsdag haha, noll koll asso!

anyway, heej bloggen o alla underbara läsare! :D hur är det med er alla? med mig är det hur bra som helst, kom precis ur duschen så är ren o fräsch nu, ska också hem till sthlm idaag men innan jag är hemma ska jag förbi till morsan i lilla essingen o vänta tills hon slutar jobbet så åker vi tillsammans hem, vilket innebär att vi är hemma runt midnatt o jag tror inte det blir någon uppdatering då, men vi får se :)

ska ta o fixa till mig nu, smink, hår o kläder..hörs senare sötnosar, puss!

090728

Hej babes! Allt bra med er? Själv Sitter jag o njuter av glass i solen i enköping c med nonii. I morgon ska jag hem, uppdaterar mer då. Puss älsklingar!

On My Way To Enköping!

Hello sunshines! Allt bra med er? Jag mår fin fint. Är på väg till södertälje. Ska få skjuts därifrån :) uppdaterar mer senare. Puss älsklingar!

090726 - One Heck Of A Day!

hej älsklingar! jaa jag lever haha, jag har bara inte haft tid att uppdatera ida, stack ut hemifrån direkt när jag vakna o jag kom hem nyss. har varit på stan o träffat älsklingen carro, drog till nacka forum o kolla runt lite, käka o så stack vi in till centralen o chilla, efter de så drog jag till lilla essingen där morsan jobbar o väntade på att hon skulle sluta..jobbig dag med andra ord, fötterna värker o jag e hur trött som helst, ska ta o lägga mig strax . i morgon är en ny dag o då ska jag till enköping till min underbara vän nonii o va med henne där, hur länge vet jag inte men de lär vi se vilket betyder att de inte kommer bli så mycket uppdatering under dagarna :)

nej nu är de dax för sängen, ska glo lite på tv o så sen zooovaaaaa! natti natti älskisar!

Goodnight

hej gullungaar! haft en bra kväll hittills? min har varit heel lugn :)såg film sen serieon Moon Light, läskig den va o nu går exorcisten, as läskig, vet inte om jag vågar kolla på den :/ baby, i need you!

ska ta o stänga av datorn nu o lägga mig i sängen o glo tv, när jag somnar får vi se, känner mig inte speciellt trött. i morgon ska jag träffa min älskade carroluttan, ska dra in till nacka forum o så, saknat henne såå! ♥

med detta inlägg säger jag godnatt!

Film dax

nu kära älsklingar ska jag ta min  hallon sorbet o dra o glo på 102 dalmatinerna som kommer på 4an! ha de bra så länge, puss puss

miss no makeup

Grönt Är Skönt (&Gott)

hej cutiepies! har precis kommit hem från ica med lillsyrran, va o pantade så blev de glass hihi, piggelin ♥


fan va jag börja nysa! jag kommer 100% bli sjuk! i don't wannaaa :'(


hår ångest!

jag har sån jävla åångeest! SKA JAG KLIPPA MIG LR INTE? ja? nej? ja? nej? whattaa fuuuukkk! kommer bli galen! jag vill klippa mig men samtidigt inte för jag är rädd att de inte blir som jag tänkt mig o då blir jag aaas förbannad, kanske ska låta de växa lite till? lr kanske inte? åååååh goossh! what should i do??!

Felling Fresch!

hej alla kära läsare! hur mår ni idag? själv mår jag toppen! blev ett lite sent inlägg idag för jag vaknade för någon timma sen o hoppade in i duschen så nu är jag ren o fräsch! har precis fixat brunch eftersom att jag vakna så sent så det blev fattiga riddare så det ska jag proppa i mig nu.

Film Kväll

Hej älsklingar! har precis kommit hem från täbban, va där med familjen, gick runt o fönster shoppade o så käkade vi o nu e vi hemma. har hyrt två filmer som vi ska se på, The Last Legion o Step Brothers , mys kväll :)

 

nu ska vi glo film, hörs sen sötnosar!

090724

godmorgon babes! har ni sovit gott? själv har jag sovit ganska bra, förutom att de ös regna, åska o blixtra! as läskigt ju, önska jag hade baby vid mig då! ;( men men, idag är en ny dag o min frukost idag blev wienebullar, körsbär o choklad doppade jordgubbar, lyx frukost eller vadå?!  haha ;)

dagen bjuder på massa chill, as tråkigt väder ute så vill nog inte dra ut någonstans!

The Pussycat Dolls - Hush Hush (I Will Survive)

En as grym video med The Pussycat Dolls & låten Hush Hush med en remix av låten I Will Survive, den är riktigt grym alltså & Nicole är så sjuukt fin!


sorry men denna va den bästa video jag kunde hitta!

comment ur ass of now bitch!

nu så har jag fixat bloggen o så..nu kan man kommentera iaf, thank god! har fortfarande lite saker o fixa men de grejjar sig :)

Under uppbyggnad

har nu återställt hela bloggen så måste börja om på nytt o fixa med designen eftersom att det inte gick att kommentera men NU GÅR DET TAMEFAN ATT KOMMERNTERA!!

P.S I Love You

En film jag verkligen rekomenderar är P.S I Love You. det måste va en utav de finaste filmerna jag någonsin sett! o jaaa, jag som har svårt för sorgliga filmer sitter självklart o bölar ihjäl mig till den filmen men det bevisar ju bara att den är bra!!


sometime there is only one thing left to say

090723

hej babes! nu är jag äntligen uppe! är fortfarande så trött men kan inte sova bort hela dagen, även om jag nu skulle vilja de! men men, imorse vid 5 kom som sagt baby hit o vi tog en morgon promenix ner till sjön under soluppgången vilket va mysigt! han kom ända hit ut till mig 5 på morgonen bara för o va med mig, sötnosen min! men han va as trött så ungefär vid halv 7 drog han hem o jag drog hem o försökte sova men de gick inte så bra, berodde på att jag ville ha honom vid min sida plus att jag inte va ett dugg trött, men efter en stund så lyckades jag somna o vakna för en liten stund sen!

så vad händer idag? jag ska bara va hemma o chilla galet, ska se om jag hittar på något o göra senare under dagen :)


My Sweet Honeypie ♥

jag är glaad! baby kanske kommer hit när han slutat jobbet kl 04.00, sent/tidigt whatever, solen är uppe då o det är ljust so who cares det ända som betyder något är att jag kommer få känna hans underbara närhet. i'm happy  ♥

Ge Mig Sushi!

är det bara jag som är såå sjuukt sugen på sushi?!! faan de vattnas i munnen när jag tänker på de! skulle sitta bra med massor me maki rullar just nu! ååååååh sugeeeen!

mums!!

R♥

vissa kan jag glömma på ett ögonblick men...

..dig kommer jag aldrig kunna glömma.

Broken Hearted Girl


the lyrics sais it all..

natt fika

hej babes! allt bra med er?! själv mår jag fint, sitter o proppar i mig rostade mackor med blåbärssylt på, MUMS! haha ska fixa lite te också sen ska jag glo på tv, ikväll kommer Paradise Hotel! love it! ska nu ta o käka upp mina mackor, dricka upp teet sen lägga mig i min varma mysiga säng! ha det bra sötnosar, godnatt!

Magnus Carlsson ♥

sitter just nu o kollar på allsång på skansen o vem tror ni uppträder? JO min favorit MAGNUS CARLSSON! LOOOOOOVEE HIIM!!!!!




han är så snygg!! (har kramat honom!)


uppträder gör även Kevin Borg. Såg honom på tunnelbanan en gång mot Norsborg, han satt bakom mig :P

så irriterande!

jag fundera faktiskt på att göra en ny blogg för det går inte o kommentera på den här bloggen :( men det blir nog när skolan börjar så jag kan fixa med designen o så  för jag har ju inte photoshop i min dator :/ men men, mer om de kommer senare! om ni vill kontakta mig är det bara o skriva ett mail till
 [email protected]

I WANNA WIN!!

JAAAAG är med o tävlar om en IPOD NANO hos den här söta tjejen :) hoppas jag vinner en! behöver verkligen en för min mobil är CP o mina hörlurar är SÖNDER o musik är liiivet! hoppas hoppas hoppas!


Bildbomb: THAILAND O7

sådär jag! efter massa svett, blod o tårara är jag äntligen klar! haha ne drev bara men de va as jobbit fan, va tvungen o välja ut massa bilder sen skapa collage.

men här får ni de!

(hade piercing under året 07 men den är bort nu)


















Bildbomb på G!

hej älsklingaar! allt bra med er?

jag håller nu på o fixar thailand bilderna, kommer bli världens bildbomb för det är as många bilder haha! men det är bara bra, då får ni något o kolla på ;)

strax: BILDBOMB!

sleep tight

juste, glömde bort att jag skulle ladda upp thailand bilder, det får bli i morgon har inte vart hemma på hela dan typ. Godnatt.




you really are..

090718

hej babes! hur är det med er alla? med mig är det bara fint! har haft en jätte rolig dag! börja med att morsan väckte mig o bad mig damsuga -.- sen duschade jag o morsans kompisar kom över vid 12 tiden o vi lagade mat o drack tillsammans, så sjukt kul! o jag fick även en plattång av en av morsans kompisar, i love her! inte bara för plattången utan för att hon är helt under bara o så snäll! fick även pengar för o köpa "godis" 300 spänn från båda av morsans kompisar haha. thailändare är världens snällaste o generöstaste (om de nu finns ett ord som heter så??) folk! anyway, det blev mat sen efterätt blev kladdkaka o choklad doppade jordgubbar! MUMS! satt sedan ute på ballen heeela kvällen o körde olika lekar en var att man hade en stor flaska fylld med vatten sen tar men en tidningsbit o stoppar i så den sjunker till botten sen ska man trycka in ett finger i flaskan o försöka få upp pappersbiten! deeni, kan ni de? ;) har tyvärr inte tagit några bilder för jag inte ha ngt o ta bilder med,min mobil är cp så just nu har jag en annan mobil med en kamera som bokstavligen suger! men men, nu har iaf alla åkt så nu sitter vi o glor på batman. ska strax hoppa i säng för jag är helt slut o lite lullig efter allt drickande! hoppas ni andra har haft en lika bra dag som jag haft! jag behövde verkligen den här dagen då gårdagen verkligen sög!


saknar thailand sååå mycket! vill tillbaka!


på tal om thailand, kan ladda upp några bilder från vår thailand resa 07, måste bara hitta cd-skivan med alla bilder i! det får bli i morgon..är föör trött nu!

not feelin good.

hej sötnosar, har inte direkt ngn lust att uppdatera alls för jag mår inte bra, inte fysiskt men mer känslomässigt. alla vi har sånna dagar o just nu är det så för mig. jag kanske uppdaterar mer senare idag om inte så vet ni varför. puss o kram


i won't cry

har alltid tyckt att denna låt är så otroligt fin, Elin själv är så vacker plus att hon är tillsammans med en av sveriges hetaste snubbe, Brolle!



090716

hej sötnosar! förlåt (igen) för en kass uppdatering men har inte hunnit o orkat. har städat hela huset plus att jag drog in till slussen o träffa nonii, tog en glass o gick runt sen va hon tvungen o dra tillbaka till gärdet för o sedan åka tillbaks till s-tälje, BITCH! ;( jag som ville dra uuuuuuuut o hitta på någont! anyway, mötte sedan upp morsan i danderyd o drog hem, hihi, älskar o ha sällskap hem! ;D

ayaaaa vad ska jag göra nu liksom?? får se vad jag ska hitta på., ska först ta o käka lite tom yam! mums!


miss sunshine

döööör!

hej älsks! har inte pallat uppdatera idag för jag har vart så satans trött!! bara legat o degat i sängen! aa, vad ska man hitta på nu dåå? har ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, har as tråkigt!!

juste! MIN PLATTÅNG ÄR STEN DÖÖÖD!! ;'( hur fan ska jag kunna klara mig nu?!!!!

tired as hell

jag är hemma. jag är trött. jag ska sova. jag uppdaterar mer i morgon. godnatt!

forever.

I would follow.
Whatever happens..
I would care.
If you called my name..
I would be there.
Never forgett,boy..
My heart will never stop loving you.
Be strong,you will always have my hand..
Take care,there nobody like you.
Stay in my life, i would not made
it without you.
Sorry, for all bad things.
i just love you
forever

090714

godmorgon älsklingar! hur är det med er alla? med mig är det heeelt ok med tanke på hur sent/tidigt jag somnade, men nu e jag nyduschad o har precis bytt om o satt på sminket så snart blir de frulle sen raka vägen mot s-tälje! längtar efter att få se mina älskliingar!




btw, Alexander Rybak kommer till skanseen idaaaaag!!!!!!!!!


sleeping beauty

kaan inte sovaa!!! ååååh, är inte ens trött vafaaan!


nonii sover som en gris


osminkad o fiiiiin (not)


nu måste jag ta o sova för guds skull, ska försöka iaf!

tú, para siempre.

varje kille jag ser jämför jag med dig, men ingen kan mäta sig upp till din nivå. 

j a g   s a k n a r   d i g.


Honey

heej alla nattuggloor! jag o nonii har precis kollat klart på bröllopsduellen o nu ska vi sätta på en ny film Honey blir det, har aldrig sett den förut men nonii har visst gjort de o säger att den e as bra, dåså, upp till bevis!





bjuder även på en cp bild av mig


efter filmen blir de sängen så med detta inlägg säger jag GODNATT! <3

MYS PYS.

hej babes! nu sitter jag o nonii här i rummet, med myskläderna på o massa gottis saker, ska nämligen se bröllopsduellen (igen) haha nej men sanningen e att jag bara glodde på den i typ 20 min sen pallade jag inte för jag va så trött så jag gick o la mig istället men nu blir de o se heeela filmen, med nonii! <3


(dålig bild jag vet) chips, tsatziki, jordgubbar med smält choklad, körsbär och breezer, MUMS!


Ha en riktigt mysig kväll allihopa!

de 4 musketörerna

hej svej! hur är det med alla mina kära läsare?? med mig är det heeelt ok! det blir inte så mycket uppdatering när jag är här i Enköping för vi hittar på massa saker hela tiden typ! men nu ligger vi o tar de lugnt, har gått en runda inne i centrum o så , så snart blir det middag! i morgon åker jag o nonii till sthlm, ska vara i södertälje typ hela dagen o chilla.  ska försöka träffa carro o suzii också, saknar dem så mycket <3 saknar högstadie-tiden då alla vi bodde i samma ställe, hovsjö. jag o nonii bodde bara 2 min från varandra o alla vi 4 innom 5 minuter till varann! det va den bästa tiden men nu har vi splittrats :( mern vi försöker ses så ofta vi kan! vänner livet ut <3

jag & carro
 
Suzii & Nonii
 



nej nu är det mat, c ya!

secret love ♥

I try to smile when I see other girls with you
Acting like everything is ok
But ohh
You don't know how it feels to be so in love
With someone who doesn't even know
My secret love

In my dreams
I see us both together constantly
Why can't you see
This love that's here for you inside of me
Ohhh
What do I have to do
For you to notice this
You look at her with love
With me it's just friendship
I'm just your girl
And I guess that's all I'll ever be to you

Marley and me

heej alla nattugglor till läsare som är vakna nu! jag o nonii har precis kollat klart på filmen Marley and me, de va bra o rolig, så söt hund! o på slutet blev det riktigt sorgligt så man börja fälla ett par tårar.




nu tror jag nog att vi ska dra o lägga oss, får se vad vi hittar på i morgon (idag) godnatt sötnosar!!

i'm in Enköping!!!

heej älskliingaa! förlåt för en kass uppdatering men jag har bara inte hunnit uppdatera något! är just nu i enköping hos min älskade vän noniii, kom hit för någon timma sen. ska vara här tills på tisdag då jag o nonii båda drar till sthlm! <3 men jag måste dra nu, vi ska väl hitta på något o göra, röka lite sen glo film o bara ta de lugnt o ha super kul as alwasy! jag uppdaterar mer då jag har tid, puss puss sötnosar!


cp bild (lägg märke till att jag klippt lugg!)

Bröllopsduellen

hej babes! har precis laddat ner bröllopsdueller så ska ta o glo på den sen blir det nog sängen för min del, får se om jag uppdaterar innan men ni får alla ha en jäkligt bra kväll/natt! puss puss


pictures


life is good.

propp mätt efter all härligt grillat mat. sitter och chillar på balkongen med en smirnoff ice i handen och livet kan inte bli härligare, inga bekymmer som trycker ner en, ingen person man behöver bry sig om, allt handlar bara om en själv. Lovely!

Sean Kingston? NO THANKS!

någon som VERKLIGEN stör mig är Sean Kingston, äkta Sean Paul wannabe! fyfan va han får mig o måå illa! usch usch! o hans låtar är såå töntiga, snälla! o snubben e verkligen stor som ett hus (inte för att de har ngt med det här o göra men iaf)





nej usch, nu ska jag dra o byta om, ska in till täbban med mami o handla, ska bli grillning o krök ikväll! CIAO!

good morning sunshines

godmorgon sötnosar! jag lever fast jag är död, är så trött! ligger fortfarande i sängen och degar. ska snart hoppa upp o dra o duscha sen käka frulle. ha de bra babes!

nattuggla no. 1

riktig satkärring jag blir om nätterna alltså! anyway, om ca en timma går solen upp och då lyser det rakt in i mitt fönster så jag måste verkligen försöka somna innan solen går upp annars kommer jag inte kunna sova ett dugg! wish me luck haha!

dum lr dum? bestämm du.

något jag verkligen stör mig på är folk som kommenterar andras blogg och skriver typ ''hej hur mår du..bla bla'' för o sedan få kommentarer till sin egen blogg, alltså använder bloggen som någon slags chatt sida? kommentar rutan är till för att kommentera inlägget inte chatta? msn finns era dumma jävlar?! usch va folk ska va så tröga. PEACE!

you make me sick!

vet du hur illamående jag blir när jag tänker på dig? det vänder sig i magen, helt jävla skarrigt asso! och att du ska kalla dig för min ''vän'' det är nog inte det smartaste med tanke på vad vi gjort o sagt. du är som en jojo åker fram o tillbaka i mitt liv men jag börjar faktiskt få nog. jag har listat ut att jag verkligen inte behöver en sån kille som dig i mitt liv. det du och jag gjorde den dagen var fel, det är sant att vi båda fick något utav det men jag mådde dålig efter det o gör det fortfarande så fort jag tänker på dig. vissa personer är i mitt liv för o stanna men du är snart ute ur bilden.

caaandy <3

broor kom nyss in med en påse dodiiiiz till miig så nu e jag glaaad ;D


yummy


bjuder på en cp bild

Seg dag

hej babes! förlåt för en mega rutten uppdatering! men jag har helt enkelt inte orkat,har legat i sängen heeela dagen o sovit, vart så jäkla trött tills morsan jaga upp mig ur sängen vid 6. har precis kommit hem, va ute o tog en liten promenix, skönt!



matade den här lilla bocken, så sööt


gungade lite o här är mina viiiita skuuur


älskar utsikten

...

är på fitthumör. godnatt.

I'm hooome!

hej babes! hur mår nii? sj mår jag bra men e lite trött. kom precis hem från täbban, va där med min käre jowel o gick runt o chilla o så, käka sushi o blev propp mätta!, sen kom då camilo (jows kille) så satt vi på donken o chilla sen drog vi runt sen hem för allt va stängt..roligt att träffa henne, hon räddade min dag! annars skulle jag ha legat framför tv'n o glott på Room Raiders hela dagen haha! anyway, nu så sitter jag här, ska nu bara ta de lööögnt o så, räkna dagarna till min bebi nonii kommer! ska bli kul o träffa henne, SOM VANLIGT! ;D



kan ni gissa vem det ääär? (fucking kommentar skit som inte fungerar!)

tea time

sitter o snuttar på min te, i love tea!

 
don't blame me for looking tired, i'm a busy woman!

OH MY GOD!

hitta nyss ett videoklipp från Felicias blogg där ca 300 pers lärde sig dansen till Mj's låt Beat It och sedan dansade på platten, central stationen och stureplan för att hylla just MJ och jag säger bara SÅÅÅ FUUUUCKIING GRRYYYYYMT!!! ÅÅH FÅR RYSNINGAR I HELA KROPPEN O KÄNNER GRÅTEN I HALSGROPEN!


SÅ JÄVLA GRYMT!!

OH LOVELY DAAAY!

godmorgon käre läsare! visst är det underbart att somna till sånt här väder o sen vakna upp o se att det är ännu härligare väder?! :D HAAATAAAAAR!!!! va fan tvungen att dra ut i detta härliga skit väder också för o lämna syrran på dagiis, mmmyes! lovely!

ska fan dra o proppa i mig frulle nu, blir bara såååå glad av detta väder, JIPPIII!!!! :@

 
lillesyrran ute i regnet..

bored

hej babes! sitter just nu o chattar lite på msn o lyssnar på michael jacksons låtar, verkligen bra o fina låtar synd bara att vi aldrig mer kommer få fler nya o bra låtar från honom.. anyway, idag har jag inte gjort ett skit, suttit hemma o slappat o så bara tagit det heelt lugnt, skönt.

men jag är fan utrååkaaaad!!! venne va jag ska göra, vill uuut, nonii var äär duuu???!!!

fuckad bild ;)

Pictures!

bjuder på lite bilder, hade tråkigt :P

äääpple är goooott!! =)


har som ni ser flätooor idaag thihi


är faktiks halvthai *PEACE*


och så fastna såklart gummisnodden i håret -.-


ojoj va vuxen o seriös man såg ut nu då :O

fortsätt läs

snart ska man väl kunna kommentera, vet verkligen inte vad som är felet, jag har ju inte pillat o gjort ngt fel heller så de måste va fel på blogg.se..tror jag. men fortsätt läsa älsklingar! love ya!


It hurts so bad.

god morgon sötnosar! allt bra med er?
jag kan fortfarande inte sluta tänka på MJ's minnesceremoni som hölls igår. under hela ceremonin fösökte jag hålla tillbaka tårarna men de gick inte och på slutet när Paris (Michaels dotter) talade så brast jag ut i gråt. tycker så synd om henne och alla som var en del av hans vardag. jag kan inte riktigt fatta att han är borta, verkligen borta. han kommer föralltid att leva vidare i folks hjärtan, även i mitt. låg uppe till två o kollade på allt som handlade om honom, i 8 timmar satt jag framför tvn med tårar rinnandes längst mina kinder. vila i frid Michael Joseph Jackson.

Här kan du se Paris tala om sin far i Stapels Center Los Angeles.

varför varför varför??

vafaaaaaaan! varför går det inte o kommentera i min blogg föööör????!!!!!!!!!!! NÅGON SOM VET??!! MAILA MIG DÅÅ!! (adress under bilden!)--->

Heal The World.



there's a place in your heart
and I know that it is love
and this place could be much
brighter than tomorrow.
and if you really try
you'll find there's no need to cry
in this place you'll feel
there's no hurt or sorrow.
there are ways to get there
if you care enough for the living
make a little space, make a better place.
Heal the world
make it a better place
for you and for me and the entire human race
there are people dying
if you care enough for the living
make a better place for
you and for me.

MJ's Minnesceremoni

NI FÅR  INTE GLÖMMA ATT KOLLA PÅ MICHAEL JACKSONS MINNESCEREMONI SOM SÄNDS LIVE FRÅN STAPELS CENTER I LOS ANGELES! DEN BÖRJAR KL 18:10 PÅ TV4+ OCH SÄNDS SEDAN VIDARE PÅ KANAL 4 KL 19:28!



REST IN PEACE, MICHAEL JOSEPH JACKSON
YOU ARE MY KING!



Back on track.

hej babes!
nu är jag tillbaka, mätt o belåten! vilken tur jag o lillsyrran hade, när vi gick dit regnade det inte men när vi satt o käka börja de spöregna sen när vi skulle gå slutade det regna o solen kika fram, i guess i'm a lucky girl ;) sen såg vi även Ica killen som jobbar i Ica här nere i centrum, han är så söt! när min syrra fick syn på honom skrek hon "anette, anette!! vet du vem jag såg?!! ica killen!!!" o jag ba "aa,aa ssscchhhh!!" haha!


älskar, älskar inte, älskar, älskar inte....vad tror ni de blev? älskar inte som vanligt..


lillesyrran ville också att jag skulle ta kort på hennes blomma..bara gud vet va hon fick haha


nej nu ska jag tillbaks till headern, om de inte blir bra tar jag fan tillbaka gamla igen -.-

Donken nästa!

äh, nu orkar jag inte riktigt hålla på med headern, försöker hitta en ny bakrundsbild också men de går åt helve*e. ska dra ner till donken med lillesyrran istället haha, pallar inte laga ihop något så de e bara gå ner till donken.


Ny header istället för skansen

ska även ta o försöka fixa en bättre header, känner att den som jag har nu e lite jobbig o se på *haha* så det blir nog dagens plan..hade egentligen tänkt ta med lillesyrran till skansen men det kommer regna så vi får nog ta det en annan dag!

ja! frukost var de nu, haha..hörs sen älsklingar!

Breakfast time!

Godmorgon alla kära läsare, har ni sovit gott? jag har nästan gjort de, fick trycka ihop mig med mina småsyskon för dem sov med mig i min säng, morsan är inte hemma så då få vi trängas i min säng, men vi får plats det är bara de att det blir så varmt om nätterna o jag hatar när et är varmt! kan int sova då, plus att jag får en eller flera typ knytnävsslg lr sparkar när man sover med dem, nästan som att sova med två helikoptrar!

anyway..håller på o fixar frulle så ska dra o käka nu


inte världens nyttigaste men gott är de!
Tomat & Gurka, omelett med morot o vitlökssalt, ost o så de vanliga, smör o bröd :P

Bam is so cute!

hej babes! ligger i sängen o mobilbloggar samtidigt som jag glor på Viva La Bam, Bam Margera är så sjukt söt! någon annan som brukar kolla på det? :p Nej nu tänker jag säga godnatt o så hör jag av mig mer i morgon! nattinatti sötnosar!

Keep on goin'

det går uppåt, sakta men säkert..bättre än inget ;)


Här ska det stå något

hej babes! efter att ha fixat naglarna o glott på massa serier har jag nu äntligen lyckats ta mig upp ur sängen haha, tänkte först skita i att uppdatera men så elak kan jag inte va mot er kära läsare.

liten bildbomb (dålig jag vet, har inte photoshop som sagt...)

Nail time

nu är jag mätt o belåten, ska dra o fixa naglarna nu, bild på resultatet kommer upp inom kort!

A ♡ H

ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN, DU & JAG GENOM ALLT!


Fix & Trix

hej babes! sitter o små pillar på min blogg, fixar till kategorierna o så måste ju ha ordning o reda på bloggen vettni ;P så jobbigt när man inte har photoshop o det ska ju kosta så jävla mycket också! Längtar till skolan där jag kan sitta o pilla med PS, det är den enda anledningen till att jag saknar skolan haha! nej nu ska jag fortsätta, hörs snart igen, puss puss!

Date my ex.

godmorgon babes! jisses va trött jag är, känner mig helt konstig idag. Idag ska jag bara ta de lugnt, kanske ska ta o fixa lite kladdkaka lr något annats smått o gott, hihi.

sitter o kollar på Date My Ex With Slade & Jo. Ett program som handlar om att ett antal killar får bo hos Slade som då är Jo's ex, o sen ska de killar få dejta henne, tycker sånna program är så ute, börjar bli trött på de, som Linda Rosings program o The Bachelor/Bachelorett..


Goodniight!

ska dra o krama kudden nu, hörs mer senare älsklingar! godnatt


Piggelin <3

sitter o mummar världens godaste glass, PIGGELIIIN! barnsligt gott!
u wanna taste? ;)

 

 

Who are you?

vilka är ni söta läsare som besöker min blogg varje dag? Vill gärna veta så ni får gärna berätta lite om er själva *om ni vågar* haha nej men om jag känner er lr inte de kvittar, berätta bara vem du är ;) PUSS & KRAM!


i am me, höhö

Hetaste killen ever!

sitter just nu o pumpar musik på högsta volym! Lyssnar på Chin Indracusin

Han är den snyggaste killen som exicterar! fyfan va snygg han är!!
Han är halv thai o halv fransk, sexig blandning! mmmyes ;)
ögonorgaaaasm! LOVELY!

tjejer & bögar, SE O NJUT!





kolla videon,  vilken snygging! *host* orgasm *host*

FF



ikväll blir det FF kväll hos mig! fast med småsyskonen då så ska va barnavkt plus att måste tvätta kl 6, usch va tråkigt! men fan va skönt när inga vuxna e hemma, ska pumpa musik o bara ha de sköönt!

<3

du gör mig glad


090705

hej sötnosaar, hur mår ni?? själv mår jag väl bra, kunde inte sova inatt så somna inte förän vid halv 5 o solen hade då redan tittat upp så de gjorde de ännu svårare att sova! men jag var inte ensam hela natten, låg o smsa med min sötnos, mr. X. ;)


soluppgången från mitt fönster


i'm not the worlds happiest girl.

nu blir det sängen för min del, är trött o känner mig inte riktigt på topp. vissa stunder vill man bara låsa in sig själv o inte ha någon kontakt med omvärlden alls, så känner jag just nu och därför säger jag nu godnatt till er alla.

Följ min blogg!

GLÖM INTE O FÖLJ MIN BLOGG MED BLOGLOVIN'!
 bloglovin
klicka på knappen!

Min Lördag.

sådär ja! nu var det klart o jag kan äntligen uppdatera från datorn!

dagen börja med att jag vakna runt 12, var verkligen trött o ville fortsätta sova men kunde inte :/


trött liten nett

när jag sedan pallrat mig upp ur sängen så drog jag o mamma in till stan för o handla lite saker, vi skulle göra sushi till middag o det belv helt lyckat!

 
YUMMY!

när vi va i sthlm så såg vi en snubbe som höll på o underhålla folket genom att låtsas va en robot, han hade högtalare i kläderna o de kom ljud som låter som när en robot rör på sig sen kom även musik som han dansa till o så, han va såååå sjukt söt! haha

 
någon annan som såg honom? :D

nej nu ska jag ta o sätta mig på balkongen o bara njuta galet, är helt mätt efter maten o så ska jag även fixa lite fruktsallad!

hör av mig senare babes!

sorry babes!

jag kan inte uppdatera från datorn för dem håller på o skannar efter virus o sånt i datorn men så fort det blir klart så uppdaterar jag med bilder o så men kan inte lova att det blir idag. håll tummarna! puss puss älsklingar

blöt liten nett.

hej babes! allt bra med er? själv är jag helt blöt! sitter just nu på rosis är på väg hem. hoppas det slutar regna när jag ska av! hör av mig sen när jag kommit hem. puss puss

nattmobilbloggning

javlar vilket långt ord till rubrik haha. nej men jag ligger i sängen o kan inte sova, är inne på youtube från mobilen o ligger o lyssnar på musik, just nu pumpas Maskinen - Alla som inte dansar är våldtäktsmän. ska försöka ta o sova men jag har faktiskt ingen lust och det är så ensamt :( hatar att va ensam, buhu. nej nu pallar jag inte skriva mer, hörs senare älsklingar! puss puss

JAG SAKNAR DIG GUMMAN!



Jennie gumman! Vet du hur mycket jag verkligen saknar dig? Saknar dig så mycket att det gör ont! om jag ska vara ärlig så minns jag inte den dagen jag lämnade dig o den dagen jag ringde dig från thailand och det är nog bäst att jag inte minns för då skulle jag bara börja gråta o det skulle göra ännu ondare! Men jag minns våra roliga dagar, då vi bruka cykla runt i vidja, plocka smultron vid hästhagen och hur vi såg där de fanns sjukt många smultron längre in i deras mark som var en privat mark o vi bruka gömma oss bakom träden sen springa in så snabbt vi kunde bara för o plocka smultronen sen springa ännu snabbare ut så ingen kunde se oss o dagar då du, jag, fia o daniel cykla för o fånga salamandrar, haha så roligt det va.! Jag har så många underbara minnen med dig gumman! Önskar verkligen att jag aldrig flyttade. Om jag kunde skulle jag ha vridit tillbaka tiden o fått det ogjort! Jag saknar verkligen de dagarna med dig, då allt bara handlade om dig och mig, då du och jag var ett! Jag hoppas vi kan fortsätta där vi slutade o börja om på nytt, starta ett nytt kapitel som bara handlar om dig o mig, bästa vänner till slutet. Jag älskar dig bästa vän, du är o kommer föralltid att vara en del av mig!

Jennie Maria Kuivalainen

Goodnight

har suttit o pillat på min header as länge nu! sjukt svårt o fixa till den när man inte har Photoshop, någon som har den som jag kan få installera på min datorn?!! fick användas mig av ett program som heter GIMP, fattade noll därför tog det sån tid, men Photoshop hade de tagit max 30 min o headern hade blivit 10000x finare!

är helt slut nu så det blir sängen för min del, hörs i morgon (idag)!


Missing you.


i guess it wasn't ment to be..

5 things.

5 saker ni inte visste om mig


  • Jag har aldrig legat på sjukhus, aldrig behövt besöka sjukhus någon gång  (förutom när de gäller andra jag känner)
  • Jag kan bara sova om det är kallt i rummet
  • Jag älskar tigrar o all sorts kattdjur!
  • Jag har blivit bränd av en jättemanet på benet
  • Jag har gått på ridskola fast bara i 2 dagar typ haha


Feeling good!

veet att ni har saknat mig älskliingar! haha! lite lullig här vettni, har ju grillat o så, chillat galet på balkongen o hällt i oss några drinkar o snackat massa skit o delat många skratt!

 

1a: Glödlampan (skit sööt!) är de Vodka-melon likör.
2a: Mocca likör, smakar som kaffe.

  

plus tequila, dooleys o någon grön sörja som smaka lakrits :P
andra bilden är en bild på min bror haha

Grillning på G.

hej babes! har er dag varit bra hittills? min har typ varit de, förutom att jag städat hela mitt rum, JA mitt rum enbart o det tog typ en timma! hade fullt med kläder överallt o massa annat skit haha men nu är de rent o snyggt.

Ska börja grilla snart o det ska bli så gott! MUMS! ska ta o fixa lite sallad o så sen duka upp på balkongen (ballen som jag brukar kalla de annars som gör folk helt förvirrade?)


satt o fika lite för mig själv i mitt rum haha, kolla utsikten, lovely!

nej nu måste jag dra o fixa klart allt, skriver snart igen! pussis

blixt o dunder

godmorgon babes! sovit gott? jag har iaf tills det börja smälla till ordentligt utanför då åskan drog fram. gud så chockad jag blev, har aldrig hört så höga åsksmällar förut, bara på filmer. det lät verkligen som på film när det blir oväder o åskar o blixtrar! anyway, ligger just nu o glor på Days Of Our Lives, den är fan skit bra! nej nu ska jag fortsätta glo, hör av mig senare! pussis

my day.

shululuu i'm baaack! hihih hur mår ni? jag mår helt ok, varm bara..hatar deet! kan de inte bli kallare föfään!

anyway, va som sagt på bio med bror o såg Ice Age 3, den va hur rolig som helst, mammuten fick en unge o jag börja såklart böla för det va så gulligt haha, är faktiskt känslig (a) nej men innan jag drog till bion så såg jag på Sjukhuset på kanal 3 o där visa dem ett par som skulle få barn o när barnet ploppa ut började killen (pappan till barnet) att gråta o de va såå gulligt, börja gråta jag med.

efter bion så drog jag o bror till Sawadee o käka sushi, mums! sen drog vi runt o shoppa lite saker, köpte en topp, underkläder, lösnaglar o lite annat. o bror min fick ett PS spel..tänkte prova ha lösnaglar o det ser faktiskt helt ok ut!


ser bra ut, inte sant?

nej nu ska jag dra o skära upp lite vattenmelon, sätta mig på balkonge o bara njuta, ha det bra puss & kram!

Movie time.

idag ska jag vara snäll o ta med min lillebror på bio. tänkte ta med lillsyrran också men hon va för liten för o kolla på filmen. vi ska nämligen se Ice Age 3 o jag undrar verkligen vrf den är tillåtet för barn från 7 år o inte helt barntillåten?! wierd..


(han den där sengångaren längst upp till höger är ju bara föör skön! haha)

They don't really care about us.

godmorgon sötnosar! hur mår ni? själv är jag fortfarande lite trött men mår helt ok. ska strax in till täbban o möta upp mammsen.


ni måste bara lyssna på den här låten. denna låt är verkligen MÄKTIG och har ett väldigt starkt och allvarligt budskap. När jag hör den får jag rysningar i hela kroppen och de små klippen som man ser hur folk i verkligheten blir behandlade är verkligen hemska!


Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation, aggravation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody dog food
Bang bang, shot dead
Everybody's gone mad

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Tell me what has become of my life
I have a wife and two children who love me
I am the victim of police brutality, now
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake
I look to heaven to fulfill its prophecy...
Set me free

Skin head, dead head
Everybody gone bad
trepidation, speculation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody dog food
black man, black male
Throw your brother in jail

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Tell me what has become of my rights
Am I invisible because you ignore me?
Your proclamation promised me free liberty, now
I'm tired of bein' the victim of shame
They're throwing me in a class with a bad name
I can't believe this is the land from which I came
You know I do really hate to say it
The government don't wanna see
But if Roosevelt was livin'
He wouldn't let this be, no, no

Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation, speculation
Everybody litigation
Beat me, bash me
You can never trash me
Hit me, kick me
You can never get me

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Some things in life they just don't wanna see
But if Martin Luther was livin'
He wouldn't let this be

Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation, segregation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody dog food
Kick me, strike me
Don't you wrong or right me

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Miss Cherry sais goodnight.



just nu har jag massa bilder jag måste fixa ihop inna jag kan lägga ut dem..det blir då alltså i morgon o med detta inlägg säger jag GODNATT! =)

Oh yes & Oh no



Värme över 25 grader: BIG  no no, hatar verkligen när det är fööör varmt att man inte ens kan gå ut i 5 min utan att behövas svettas ihjäl, fuck sommar?!

Myggor & fästingar: Kan man inte utrota myggorna och fästingarna? Har blivit biten av flera myggor o det kliar som fan, har även blivit biten av en fästing o nu kliar det som fan! dööööö era jävlar!

Grönans nya attraktion Insane: Alltså den lever verkligen upp till namnet INSANE! Helt galen! vem fan vill sitta o snurra flera tusen meter över marken? ok, överdrev där men typ 50 m upp? NOT ME!

Michael Jacksons död: Jag kan fortfarande inte fatta att han inte finns kvar, jag har inte riktigt smält det ännu, känns verkligen som om att han fortfarande lever och planerar inför hans turné.



Isvatten: Ooh lord, vad passar bättre nu under denna hetta än kallt gott isvatten? ingenting!

Grönans attraktion Pop expressen: VÄRLDENS bästa, äääälskar den sååå sjukt mycket, skulle kunna åka den 100000000x59824709586745 gånger om! Som bäst är den när Elias är där :$

Chris Brown - With you: Jag har verkligen fastnat för den, verkligen FASTNAT! Har aldrig tyckt att den låten va såååååå sjukt bra förän nu. Självklart har den varit bra innan men nu är den bäst o jag kan inte lyssna på någon annan låt än den.


Sushi - Gud så gott det är! är typ sugen på det 24/7!

Talar stjärnorna om vilka vi är?

hur många av er tror på att stjärnorna o planeterna påverkar våra liv, våran vardag o våra känslor? Jag köpte en bok häromdagen som berättar om hur mitt stjhärnetecken talar om vem jag är, hur jag är som person och allt som har med mig o göra. När man läser vad som står i boken är det mycket man håller med om men jag vet inte riktigt om det är just stjärnorna som påverkar vem man är. Jag tror mest att det är en själv som gör en till den man vill vara o inte vara. Det som står i min bok (Väduren) passar säkert in på flera människor som har något annat stjärnetecken. Vad tror ni? tror ni att stjärnorna talar om vem du är? att planeterna styr våra känslor?

Stjärnetecknen talar om vem du är - Väduren

090601

heey bloggen! allt bra med er läsare? själv mår jag fint, ny duschad o fräsch! idag händer nog inte mycket mer än vad de gjorde igår, ska nog kanske dra ut även fast det är varmt men helst håller jag mig inomhus när det är såhär varmt! kolla nyss på termometern o det står att det är 34 grader ute?! den måste ju va galen eller är det verkligen så varmt??! jisses, har sverige flytit ner till indien nu eller? haha, jag o min torra humor :P

nu har jag även hittat något o göra som håller mig sysselsatt i ca 5 min :P
måste sy halsen på min lilla katt som jag vann i thailand, någon måste ha skurit upp halsen på den :O men vem???!!

With you.