Michael Jackson - This is it

Filmen var grym! inga ord, bara glädje.


uttråkad

hade as tråkigt o såg sen att brorsan hade en manga bok så satt o ritade lite..


vet att jag inte är ett proffs men hey..hade tråkigt haha

En ny favorit ♥




091023

hello! allt bra med er söta läsare?

kom hem för några timmar sen efter en as lång dag, börja med skolan sen vid 11 tiden mötte jag upp Fanny i globen, Melica kom även med o vi käkade där sen drog vi till gamlis där vi skulle till nobel museet *snaaark* as trög o as tråkig! de tog ca 1 timma sen drog vi alla tillbaka till skolan där vi kollade på film med klassen, det blev dead silence, aaas läskig! gömde mig under jackan haha

efter filmen drog jag o fanny in till stan, gick runt lite sen drog vi in till gallerian o käkade middag, varsin ceasar sallad blev det, mumsigt! sen var det dags att dra hemmåt..o nu sitter jag här..kollar på en film som går på 6an nu sen ska jag sooova, så jäkla skönt med lov!

nästa veckas planer:

Måndag; Chill dag, sova läääänge!
Tisdag; Ännu en chill dag
Onsdag; Besöka Fanny på sjukhuset efter henns operation sen in till stan o möta upp Nonii o kolla på Michael Jacksons film premiär kl 23:59 i Rigoletto
Torsdag - Söndag; Dra till Enköping o stannar där hos Nonii
Sen på Måndag börjar skolan igen *suck*

nej nu ska jag fortsätta på filmen!

091022

tjenis penis!!

kom precis hem från stan! va som sagt inne i stan med Emma o Fanny, Jesper hängde även med en stund, bara då vi skulle hitta ett ställe där vi kunde hnga upp Emmas gamla skor o nu är det gjort! vid tunnelbanan i Gamlis kan man se Emmas små gamla skor svaja ovanför bilvägen HAHA!

efter de drog vi in till Café 60, satt där ett bra tag i fikade o snackade allmänt skit, rikgtigt roligt var det o vi fick oss ett par rejäla skratt!

i morgon är ju sista dagen i skolan sen är det HÖSTLOV! Emma kommer inte imorgon så kommer träffa henne igen efter lovet, buhuu. ska iaf till nobelmuséet med klassen i morgon sen direkt efter de ska vi kolla film med klassen i skolan, de skulle bli någon skräckis, Hostel tror jag de skulle bli, är inte säker men får se om den är bra lr inte.

anyway, nu är jag riktigt trött! har garvat så mkt o gått så mkt så nu är jag helt slut, kommer sova gott inatt! får bara hoppas att jag orkar upp i morgon, missade historia i morse då jag inte vaknade av larmklockan så hoppas jag kommer upp i morgon till historian..missar typ bara historia hela tiden eftersom att det är de två dagar då jag börjar as tidigt o har just historia första lektionen.

nej nu ska jag dra o lägga mig, skriver mer i morgon!

i'm back!

hola!

sorry för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid lr ork att blogga, har haft mycket att tänka på så bloggen fick ta ett steg åt sidan, men nu kommer jag nog va igång igen eftersom att efter i morgon så är det äntligen HÖSTLOV!! fan va skönt det ska bli! nästa vecka kommer bli as skön, ska hitta på massa saker hihi.

nej nu ska jag dra o käka sen ska jag dra in till stan o möta upp Emma o Fanny, ska luffa lite ;)

PUSSAR

dags att sova

är faktiskt fortfarande vaken..lyckades få igång True Blood o har precis sett klart säsong 1, vill så gärna kolla vidare på säsong 2 men klockan är ju faktiskt as mycket, kommer sova ännu längre i morgon o då kommer morsan dampa o allt! tror nog jag kollar vidare i morgon faktiskt..åååh att den ska va såå bra! hoppas de kommer flera säsonger!

nej nu ska jag sova! godnatt alla söta läsare!

true blood night!

nu ska jag fortsätta glo på bästa serien ever...nämligen *trummvirvel* TRUE BLOOD! har bara 2 avsnitt kvar av hela säsong 1 sen ska jag börja med säsong 2 och innan jag gör de ska jag ner o köpa godiis o sen bänka mig i sängen med gottis o laptopen o glo sönder mig!



hörs om fleeeeeera timmar! haha

FAAAAN, DET GÅR INTE ATT KOLLA PÅ SERIEN!!!!!! VAD FAAAAAAN, NU ÄR JAG AAAARG OCH LEDSEEEEEN!! :'( :@

nu är Netts vaken!

Godmorgon!! JA jag vakna nyss! är så jäkla trött fortfarande så skulle kunna somna om o sova flera timmar till men det ska man ju inte direkt göra! är as hungrig också så ska ta o dra upp o käka frulle/lunch nu.

hörs senare

my day with the girls!

hey baberiba! nu är jag ÄNTLIGEN hemma!

va som sagt i skolan idag o jag försov mig..ingen nyhet..sen efter skolan drog jag, Fanny, Emma och Melica (vi alla går i samma klass) o handla alla ingredienser till bakningen plus att vi skulle laga middag o det blev grönsaks soppa med vitlöksbrod o jag säger bara ett ord MUMS! det var så jäääkla gott!! slängde bara i massa saker o så blev de succé haha! sen efter maten började vi baka, det blev bara muffins, choklad, banan/choklad, blåbär och morotskaka, det blev gott det med men jag var så mätt efter maten att jag bara orkade en halv morotskaka. Sen kom de fler pers, carro, viktor, mattias och jesper (Fannys kompisar) o vi glodde på film o hade det mysigt! sen var jag tvungen att dra hem, buhuu, alla andra skulle sova över men jag kunde inte så fick dra hem men jag hade sjukt roligt, tack för denna kväll tjejer!



pyntade muffinsarna med söta sockerbjörnar och sockerpärlor, skit gulliga!

en sak till, alla ni där ute (tjejer för det mesta) som dricker sig så fulla att dem inte ens kan stå upp har jag bara två ord o säga till; JÄVLA IDIOTER! hur fan kan man va så dumma?! o sen spyr man ner hela jävla tunnelbanan o slänger massa skit, stackars den som får tvätta bort allt! skabb!

nej nu är jag så jäkla trött att jag håller på o somnar, ska ta o sova gott och vakna (läs: seeeeeent) i morgon!

godnatt på er era små söta gurkor!

Läggdags!

jag hittade tillslut något att göra, har legat o kollat på True Blood hel kvällen o den är så jäkla bra! hade fortsatt kolla, har bara 2 episoder kvar sen har jag kollat klart på säsong 1, sen blir der säsong 2! måste verkligen sova nu, börjar as tidigt i morgon plus att jag är as trött.

får se om jag hinner blogga i morgon under skoltid för efter skolan ska jag o Emma dra till Fanny för o ha en bak&film kväll, kommer bli kul!

godnatt o sov sött!

151009

tjenare! allt bra med er läsare? själv mår jag helt ok!

kom hem från skolan för en stund sedan, har haft en lite jobbig dag i skolan, iaf de tre första lektionerna som var direkt efter varandra var as jobbigt men efter de var de lång rast så drog ut med Fanny och Emma o satt vid kajen i solen, mys! sen vart de matte (wich i hate!) sen sluuut på dagen, mötte upp morsans polare i Odenplan o hämtade lite saker o nu sitter jag här hemma o funderar på vad jag ska göra, några förslag?? har ingen direkt lust att plugga så det tänker jag INTE göra! (men det behövs)..

ska väl bara ta o vila lite nu, kommer säkert på något att göra lite senare!

puss


still in school..

tjena mellan bena! vad händer sverigeeee?! haha, lite hyper nu efter att jag fått en liten druvsocker kick! är lättad över att psykologi uppsatsen blev klar, om jag skrev rätt lr inte de kvittar, pallar inte tänka på det! men nu måste jag hem o plugga religion till i morgon, livsåskådningarna feminism, existentialism och ekosofi, god luck to me!

är fan hungrig också, ska se om jag köper med något hem, är jäkligt sugen på sushi, hade fått äta de igår om de inte va för Jow, smart o bli sjuk när jag är sugen på sushi! anledningen till att jag vill käka med Jow är för att hon är den ÄNDA som käkar sushi! haha, dem andra är stööörda som går miste om sånt gottis, men hey bättre för mey, blir mer över ;)

nej nu måste jag hem, kanske hörs senare ikväll om jag lever efter allt plugg!!

141009

godmorgon gott folk! härlig morgon lr hur? SNÖ STORM ute!! fan asso, är verkligen inte berädd på snö, det ska ju inte komma snö o oktober?! sick..vakna utav att lillebrorsan springer in o skriker; ANETTE!! SNÖÖ STOORM! o jag tänkte då direkt "wtf, sluta ljug unge!" sen när jag kollar ut är det väärsta stomen, usch..brrr kallt det ser ut!får verkligen ta o klä mig riktigt tjock för jag är som sagt inte riktigt frisk ännu.

nej nu ska jag nog ta o göra något, kanske ska ta o sova en liten stund till? börjar 11.50 idag med spanska i 90 min, wihooo!







kul o vakna upp till ett sånt där elände va?

P.S nu har det slutat snöa! D.S

i'm back

hello bobo's! SORRY för att jag inte skrivit på aaaaaas länge men jag har haft mina skäl, dels har jag då inte mått bra både fysiskt och psykist, har vart sjuk i typ 2 veckor snart o nu börjar det avta..har inte frisknat till helt men känner att jag borde börja  blogga igen!

håller även på att fixa med designen igen! tröttnat väldigt fort på saker så måste bara gör om! men som ni ser finns ingen header och den är på g, har inte riktigt listat ut hur jag ska göra den ännu så den får vänta hehe..

jaa..vad har hänt under tiden då jag haft min bloggpaus? jo jag har vart på kryssning med nonii! va aaas kul, verkligen. sen så har de inte hänt så mkt eftersom att jag då varit sjuk..men jag har även fått en ny mini-laptop, thank god! nu slipper jag sitta vid den stationära SEGA datorn, NEVER AGAIN, HALELULIJA! (hur de nu än stavas...?)

anyway, ska fortsätta plugga nu, har ganska mycket att plugga igen eftersom att jag missade ganska mycket då jag var sjuk..nu psykologi.


här ska det stå något

jag mår inte bra

that's why i never update!

hörs när jag mår bättre.

091001

hello everybody! allt bra med er?

idag har jag ingen skola, studiedag vilket är sköönt! sitter o glor på tv plus att tvätten går för fullt, ska strax ner o hänga upp allt o så. senare när tvätten är klar ska jag in till täbban en sväng o shoppa lite, i need it!

en grej till jag tycker är knäppt är att jag nu är gaaalen i pumps! vill bara ha mer o mer! o de konstiga är att jag vill ha de nu när de börjar bli kallare! i don't care, ska ha mer!