Måndag

slänger in ett litet inlägg om vad jag gjort i helgen!

ligger här i sängen med världens jävla mens värk, fyfan för det!

helgen spenderades hos Fanny vilket var mys, hennes mamma e så snäll & söt.
fredag drog vi hem till mattias där även jesper va, chillade där sen drog vi hem igen.

lördag
efter melodifestivalen drog vi på ngn hemma fest i axelsberg i, inte direkt helt lyckat men trevligt ändå!
söndag
drog fanny på fotbolls match o jag drog hem.
idag så drog jag, fanny & kian in till stan o gick runt lite. kian fyller även 18 bast idag så grattis till honom! besökte även en moské idag med klassen, kul. såg även äckel kissie, euw säger jag bara.
längtar till i morgon då jag o fanny ska flytta in till hennes brors lägenhet, vi ska bo där själva o de kommer bli riktigt mys!

de va allt för idag, puss!Torsdag

kanske dags att uppdatera lite här? Fanny har varts snäll o uppdaterat åt mig för hon va så less på att jag aldrig gjorde de hihi söt hon är.

idag så lyckades jag komma i tid till skolan, STOLT! haha. men nu gäller de att komma i tid i morgon med, inte lätt det där..men men. efter skolan drog jag, fanny o jennifer in till stan o käka på mongolian o de var himmelskt gott! sushi o kinesisk buffé, man kan inget annat än att älska det. efter de drog vi hem till jennifer o chilla helt proppmätta sen drog jag o fanny runt i några butiker sen for vi hem. kom hem helt utmattad, vilade någon timma sen drog jag ut på en liten promenix.

ni ligger jag o lyssnar på musik, Eric Saade - Manboy, bra låt de där o Eric e ju så snygg ;)
F.Wagenius Gästbloggar!

Nu har jag lessnat på Anettes kassa uppdateringar så jag klämmer in ett litet inlägg!
Ja, det är jag som är Fanny, F.Wagenius, Wagenius, FTFB.. Kärt barn har många namn.
Går i Anettes klass, till hennes lycka. Och min såklart. Hoho. Jag förknippas som galen och överspeedad. Fråga bara Anette. Ja. Det är alltså mig Anette umgås med under skoldagarna. Och det kan väl hända att vi umgås efter skolan också. Då blir det mest tokerier.

Hon har följt med mig på 3 läkarbesök, she's awesome. Och senast var det i tisdags. Efter detta åkte vi hem till mig och färgade en rosa slinga i hennes hår. I botten är den rosa iaf.
På lördag kommer hon hit igen, då ska vi kolla på melodifestivals finalen.. Det är gr8!

Nu slänger jag upp en fin bild på oss när vi har kepsfrisyren/fjortisfrisyren/öra till öra frisyren.. Ja.. Ni lär ju se.
Slänger inte bara upp en, utan två, med två små söta flickor på!

 

Puss! / F.Wagenius