so long for now

jag är död. jag orkar ingenting, är helt slut o kropp o själ. bye

Torsdag

hej alla bloggläsare! allt bra med er? själv mår jag suuper bra! kom precis hem från täbban, va på bio o glodde Twilight - New Moon igen haha, får aldrig nog! längtar som fan till Juni då 3an kommer ut!!

anyway, har blivit dålig uppdatering pga att  jag inte haft tid att sitta vid någon dator. började skolan 9 o direkt efter drog jag o Fanny till latte house o plugg-fikade..jag fick dock inte så mkt gjort hehe men det var mys!

i morgon börjar jag tidigt as hell, 8.30! hoppas jag orkar kliva upp i morgon sen efter skolan får jag se vad som händer :)

nu ska jag surfa runt på nätet o glo lite tv sen blir de sängen.

puss

The twilight saga - New moon

i morgon ska jag, mammsen och lillebrorsan kolla på New Moon, andra gången för mig hihi ♥ va o hämtade ut biljetterna så i morgon 18.50 sitter jag ännu en gång, helt excited o väntar på att filmen ska börja! sedan får jag se den ur snygga Jacob! ååh orgasm!



dryg personal - NEJ TACK!

hey people! allt bra med er? själv är jag sur som en saltgodis! va inne på Gina o köpte två leggings plus ett hårsmycke som dem hade rea på, 19 spänn o tror ni inte att kärringjäveln i kassan tar orginalpriset på 89 spänn istället? jo som fan att hon gjorde de! märkte de nu när jag kom hem o kollade på kvittot. det räckte inte med att va dryg som satan nej då utan man ska även ta mer pengar från kunderna! vill bara tillbaka dit o smälla henne på käften! usch! ska tillbaka dit i morgon istället.


UCSH för gina's personal!


tårar

vaknade nyss av att jag storgrät. tårarna rinner fortfarande. drömde en hemsk mardröm o den mardrömmen vill jag aldrig mer i mitt liv drömma om igen! fyfan va hemsk. vill inte tänka på det och jag vill verkigen inte att det ska hända i verkligheten men så småningom kommer det att hända och bara tanken av det dödar mig. vill aldrig förlora dig mamma! du betyder mer än allt o alla och JAG skulle kunna DÖ för DIG! älskar dig mest, du är min ängel!


godiiiiis

hello lovers!

kom hem för ca 1 timma sen efter att ha varit hos Ems med Fanny o kollat på film, mys! va nyss ute en snabbis ner till turken o köpte godis, blev as sugen helt plötsligt hihi så nu ska jag sitta o snutta godis o jobba med psykologi.


sliten lite nett


Spaniiish

Hola amigos! como estas?

ja, nu ska jag faktiskt ha spanska...böööööh! sa nyss hejdå till Fanny buhu, hon har ju inte språk så hon har slutat för dagen haha ne driver bara ska möta upp henne sen o dra till Emma o glo film. gissa vilken film? Boken vi ska skriva uppsats om haha..där har ni ännu en ledtråd till om jag läst boken lr inte ;)

nej nu kommer min lärare..hoppas tiden går fort!

Tisdag

tjenis penis!

sitter just nu i skolan, kom för en stund sen o va försenad, hoho. vaknade då jag egentligen skulle ha tagit tåget hemifrån o gissa om jag flög upp ur sängen? jag är ett proffs på att försova mig, hihi.

juste nu så ska vi jobba med engelska, ska skriva en uppsats om en bok vi läst o uppsatsen ska in på fredag, tror ni jag ens har öppnat boken? hmm, det får ni gissa haha..boken är ca 300 sidor lång så ni borde ha kommit på svaret by now.

anyway, ska fortsätta jobba nu!

puss

5 Things

5 saker ni inte visste om mig

  • jag kan bli väldigt svartsjuk av mig
  • jag är envis när de gäller vissa saker
  • jag är väldigt blyg bland nya människor
  • jag hatar när killar är kortare än mig
  • jag ÄLSKAR sushi!

latmask här

okej, detta är tragiskt..jag har inte lyckats komma till duschen ännu! NOT OK! har legat i sängen o degat heeeela dagen, är så otroligt trött o orkar inte göra ett piss! usch nej, måste verkligen hoppa in i duschen snart, ska bara kolla klart på Tinas Cookalong haha

en sak jag måste bli bättre på är att ladda upp bilder! skärpning Nett!


Måndag

Goodmorning sunshines! allt bra med er?

jag är fortfarande lite sjuk så  är hemma idag med. ska strax dra o duscha o fräscha upp mig lite sen ska jag bara glo på tv hela dagen om jag nu inte hittar på något annat att göra v ilket jag tvivlar på eftersom att de inte finns ett piss att göra när man e sjuk...

anyway ska nog dra o fixa frulle sen skutta in i duschen, smell ya later!

nU SÄGER JAG GODNATT

okej, detta är INTE ok! har suttit uppe hela natten o pillat på designen, små saker men är ännu inte klar men nu pallar jag inte fixa mer, det får bli i morgon!

nu säger jag godnatt: GODNATT!


natt chatt



märks det btw att jag o Jow har tråkigt??


Jag är kär



i Jack Black (Taylor Lautner)


Söndag 17.08

hello!

vet att jag e typ världens segaste på att uppdatera men jag har inte orkat plus att jag har gått o blivit sjuk! va as rädd för att bli smittad av svinis men som tur är har jag bara åkt på en vanlig förkylning!

ska verkligen försöka uppdatera oftare, iaf några få rader varje dag! upp till bivis o se om jag klarar det utan att faila igen, hehe.

ska nu fortsätta dega i sängen, e sjukt sugen på kladdkaka så kanske pallrar mig upp o fixar de..buuh, om man bara kunde på saker genom att knäppa med fingrarna....i wish.

091109

Hi guys!

sorry att jag inte skriv något igår men jag va helt död, orkade inte gör någonting, en typiskt söndag alltså.

anyway, just nu sitter jag i skolan, har fortfarande tidningsprojekt o det här är sista veckan! hoppas de går lika snabbt som förra veckan, dagarna bara rann iväg!

försöker få lite jobb gjort men det går inte direkt såååå bra, suck suck..

nej nu måste jag dra, ska diskutera lite psykologi! yeeeey!! -.-


beso

goodnight

shululu!

kom precis hem från Husby, va där längre än vad vi tänkt men de va kul! nu är jag as trött så skriver mer i morgon plus att jag laddar upp lite bilder!

natti natti!

091107

Godmorgon! lr ja, god dag rättare sagt, men inte för mig inte, neej neej för jag vaknade för en liten stund sen!

anyway, hur mår ni alla idag? jag mår finemang, lite seg fortfarande men efter en dusch kommer jag va pigg som en nöt kärna.

så vad står på min "To Do List" idag då..inte mycket faktiskt. dra till Husby med morsan senare ikväll, finns en liten thai fiesta där så där borta kommer jag hamna ikväll!

Nej nu ska jag dra o duscha, känner mig så ofräsch!

beso!

Hiyaah, i'm baack

Hello guys!

som ni ser så har jag ändrat på deisgnen, blev bara ngt enkelt eftersom att jag inte direkt pallar fixa ngt avancerat, det får bli en annan gång!

jag har ju även vart borta mycket, inte uppdaterat så mycket alls men nu ska det förhoppningsvis bli ändring på det! ska försöka blogga så ofta jag kan o jag ska försöka orka blogga! haha

nej nu tänker jag dra o sova, är hur trött som helst!

natti, beso!

Driftstörningar, förstår vrf!

såhär ser det då ut när man krigar för att kunna köpa biljetter till Twilight - New Moon. FUCK!


love love love

min drog, djungelvrål klubba <3